Zdekoduj sobie naklejkę w książce serwisowej, czy w bagażniku i będziesz wiedział. Ja też mam z tyłu z boku zderzaku napisane "sport" pisane hip hopowym stylem, jakim graficiarze ozdabiają nasze miasta. Kumpel kiedyś z szyderą "spoort" na parkingu to mu mówię, że to wersja sport, bo taką mam na wlepie.
No kolego kod juz dawno rozszyfrowałem i powiem ci tak ze sportowe skórkowe fotele i zawieszenie pakiet Sport 2 i coś o stabilizatorach i jeszcze wiele wiele rzeczy Tylko kurde rozkminiam jak to wyglądało wogóle czy ten komis dostał jakieś wersje limitowane czy ktoś sobie dobierał wyposażenie ?? No i wpisywałem w google Maring nic kompletnie
Czy ktoś się spotkał z Tolkiem 16. 16V (105KM), który został kupiony w salonie w kraju w wersji Signo? Jak to tej pory takiego nie spotkałem, sprowadzone jak najbardziej albo z innym silnikiem natomiast występują...
Silnik z pierwszego linku, wygląda na silnik o oznaczeniu AUS. Taki też mam ja, tyle że ten z fotki ma troszkę inną obudowę filtra powietrza. Nieznacznie ale się deko różni. Natomiast na drugiej fotce jest silnik o oznaczeniu BCB. Jest to trochę nowsza konstrukcja w porównaniu z silnikiem z pierwszej foty😉