Przypomnialo mi się że u mnie jest dosyć ładna astra w cabrio w benzynie tylko nie jestem pewien czy ma gaz i musze się dowiedzieć za jakie pieniądze. Tylko felgi ma trochę brzydkie...
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------
w tej Astrze Ci to nie grozi. Tam jest pewnie stary dobry C16NZ. Bezkolizyjny 8v o trwałości godnej TDI.
Kupiłem kiedyś za 300zł Vectrę z takim silnikiem. Właściciel mówił, że miał ją od 2000r., nic nie robił przy silniku oprócz wymiany oleju, rozrządu co jakiś czas. Stała 2 lata w krzakach na działce. Miała nalatane licznikowo 470tys. i po włożeniu akumulatora odpaliła od strzała.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
Jak przeglądam Astry to tylko z silnikiem 8v, tyle żeby to gaz miało.
Brat oglądał tego golfa, maska była malowana i prawy błotnik, progi w miarę zdrowe tylko w jednym miejscu przy zakończeniu drzwi pokazuje się ruda.
Niestety młody nie miał miernika ze sobą i nie wiadomo gdzie malowane a gdzie szpachla.
Ranty pod windę podobno OK.
Rozrząd i hamulce zrobione 5tys km temu, dach ładny i szczelny.
4 szyby w elektryce, ABS, grzane dupy. Silnik suchy, kręci się ładnie, ale sprzęgło bierze już wysoko.
Opłaty i przegląd niedawno zrobione.
Brat zna się z tym sprzedającym, koleś był nim ostatnio w Norwegii i w przyszłym tygodniu ponownie wyjeżdża tym Golfem.
Zastanawiam się czy jutro tam nie podjechać i kto wie....
Aha lewa strona przy błotniku przerysowana (jakiś koleś na parkingu zahaczył) i jest to niezrobione.
lipto0n, dzięki wielkie, bo właśnie widziałem tego pedzia w necie też mi się spodobał ! Do Dębicy z Brzeska nie mam daleko, tyle, że to opcja bez gazu
A co i jak z tym autem ? Bo bardzo mnie ono interesuje i podoba mi się
I chciałem go dzisiaj oglądać