Toledo ASZ+ Vs Audi A4 3.0 Quattro Vs CRX 1.6 16V Vs Vectra

Czyli kogo objechaleś, a kogo nie.
Awatar użytkownika
martinezboss
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: martinezboss »

Jak wiadomo autko po programie no to trzeba było się wybrać na miasto i szukać kierowników na małe ściganko.
Pierwszy był chętny kolega w Audi A4 3.0 (220KM), przed programem brałem sie z kumplem to szliśmy równo do 160 powyżej tej prędkości już audi mi uciekało :-/
Po programie ustawiliśmy się. Ze względu na wilgotny asfalt przewaga była po stronie audi...
Zapięta jedynka... start audi ucieka mi na jakaś długość brak trakcji... zapinam dwa dalej walka z trakcja do 80km/h na trójce zaczynam doganiać audi i przy prędkości ok 140 byłem już z przodu jakieś 1.5 długości. Drugie starcie było ze rolowanego 40km/h na drugim biegu i start! troszkę mniej wcisnąłem i nie zerwało trakcji uciekłem długość... trzy uciekam dalej i przy predkości ok 180 byłem jakies 4-5 długości z przodu <zygi>

Później postanowiłem podjechać na spot Hondziaży i ustawiłem się z kumpla CRX (moc ok 145KM i waga 900kg!) kumpel sam ja z (kolegą 100kg) z rolowanego z dwójki uciekłem na pół długości na trójce przewaga zaczęła delikatnie rosnąć i przy prędkości ok 200 było dla mnie z 2-2.5 długości.

Wracając do domku natrafiła się na światłach Vectra C CDTI V6 Irschmer moc ponad 200KM.
Czekamy na zielone delikatnie startujemy ponieważ były lekkie wyboje i koleiny na skrzyżowaniu wiec po wybojach zapinam dwa i ogień przez chwile idę równo do jakiś 60-70km/h później zaczynam uciekać znacznie Opelkowi na dystansie ok 300-350m byłem z 4-5 długości z przodu dojeżdżamy na następne światła ja szyba w dół chciałem pogadać na temat opla jaka dokładnie moc i moment ale koleś lekko :evil: i nie dało się niestety pogadać :-(
Awatar użytkownika
Kuman
Forumowicz

Post autor: Kuman »

martinezboss, Jaki motor w CRX i jakie mody ? Bo na 145 KM to ma dość mocno wydłubane D16Z5 albo D16A9 i powinien Cię robić jak chce w sumie. No chyba że zajechany jakiś. Te 145 shamowane czy z głowy ?

Gratki za kille :)
Awatar użytkownika
Grze$iuuu
Forumowicz

Post autor: Grze$iuuu »

hmmm audi A4 3.0 porobiłeś tak ?! to ładnie ... ale coś jak dla mnie nie realne ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
paula
Forumowicz

Post autor: paula »

Grze$iuuu pisze:hmmm audi A4 3.0 porobiłeś tak ?!

może kierownik dupa :-D

Gratuluje Killi ! :-D
b
beniu1

Post autor: beniu1 »

Wszystko jest realne jak kupilem sobie moje autko i chcialem sie ze wszystkimi scigać i pewnego dnia jechalem do lodzi i spotkalem mercedesa CLK 4 litry czy cos w tym stylu powiem wam ze jak wyprzedzalismy ja za nim to nie mialem szans na wyprzedzenie ale jak juz fartem go wyprzedzilem na prostej drodze to kolo niego przelecialem 200km/h i jak dalej zblizylismy sie do aut gdzie bylo trzeba wyprzedzac to juz go zgubilem powiem wam ze silnik bardzo duzo robi na drodze ale ten kierowca musial byc kiepski;);) nie mowie oczywiscie ze nie mialem szczescia ale bym taki epizot w moim życiu;)
Awatar użytkownika
martinezboss
Forumowicz
Kontakt:

Kuman pisze:martinezboss, Jaki motor w CRX i jakie mody ? Bo na 145 KM to ma dość mocno wydłubane D16Z5 albo D16A9 i powinien Cię robić jak chce w sumie. No chyba że zajechany jakiś. Te 145 shamowane czy z głowy ?

Gratki za kille :)

CRX był hamowany i naprawdę ładnie jeździ. Audi zawsze dla mnie to były ciężkie klocki nie wiem co można z***ać z rolki ;-) chyba ze ktoś zmienia biegi jak moherowy beret 8-)
Na weekend jestem ustawiony z crx na lotnisku wiec powinno sie zmontowac jakis filmik.
Kumpel ma Leona AHL dłubnietego na 197KM i z rolki od 70-180 idę równo z nim ;) wiec coś te koniki mocne u mnie ;)
Awatar użytkownika
Grze$iuuu
Forumowicz

Post autor: Grze$iuuu »

ok w takim razie gratki :D a ten crx to co będzie miał za silnik? chętnie zobacze filmik, powodzenia :D
Obrazek
Awatar użytkownika
martinezboss
Forumowicz
Kontakt:

Grze$iuuu pisze:ok w takim razie gratki :D a ten crx to co będzie miał za silnik? chętnie zobacze filmik, powodzenia :D

Ten crx z tematu mysle ze nie będzie problemu jak bede sam jechał bo wtedy jechałem z kolesiem ktory wazy 100kg.
Tutaj masz tego crx-a:
http://www.youtube.com/watch?v=7wEEUmOQ ... annel_page
Awatar użytkownika
Kuman
Forumowicz

Post autor: Kuman »

martinezboss, A masz może filmik jak jedzie Twój tolek ? Bo niewątpliwie jak na te 170 PS to robi szał na forach :D
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Post autor: tony »

Może killerzy z Dolnego Śląska i Pomorza by na zlocie stanęli na kresce :-D
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
ODPOWIEDZ