peter174 pisze:wszystkie one sa z jednej bajki .. bierz tego Larka i w zupełnosci ci wystarczy do nawigowania (poza tym cena najkorzystniejsza ) ... do tego wgrasz sobie AM z
"cukierkiem" i bedziesz happy
Co to jest za cukierek w AutoMapie?
Mapy Garmina na Europe są ok, na Polskie ponoć kiepskie? Poza tym ciężko wgrać inne mapy na ich urządzenie?
Te pytajniki z tego względu, że nie jestem do końca pewny tych opinii które krążą na ich temat a głupot nie chcę pisać.
Edit:
Dla mnie wygląda to tak, LARK FreeBird 43.3 (Tylko 64MB ramu dużo za mało, 4.3 cala), MaxCom (Wbudowana pamięć 64MB, 4.3 cala), SmartGPS (4.3 cala, 2 GB wbudowanej pamięci), Manta (5 cali, najmocniejszy procesor, 4GB wbudowanej pamięci). Nie ma bata, z tego co tutaj jest to brałbym Mante. Jeśli chodzi o sprzęt w tych pieniądzach jedynym czynnikiem który brałbym pod uwagę to Procesor, Ram, Cale, Ilość wbudowanej pamięci. Na firmę nie ma co patrzeć raczej. Poza Mantą nie głupim wyborem w mniejszych pieniądzach będzie
Goclever 505, swoje wady ma, przetestowana do granic możliwości, ale jestem z niej bardzo zadowolony.