alopol, Pierwszy link to spoiler na klapę bagażnika, a nie na szybę. A drugi i trzeci to lotki do Leona które nie będą pasowały do Toledo. Nie widziałem jeszcze nigdzie Tolka z lotką od Leona, a dość sporo się internetu na przeszukiwałem. Dziwią mnie tylko sprzedający (których jest nie mało) piszący że lotka pasuje do Leona/Toledo, a pasuje faktycznie tylko do Leona
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję
Witam mam pytanie odnosnie blendy tylniej szyby do toledo 2 ( nie chodzi mi tu o daszek nad szybą bo ich jest pełno na allegro ) tylko blendę !!!!
Dodam że znalezc do tolka blende to wyzwanie ciekawe czemu nie robią ????
Ale znalazłem dwie firmy jedna z czech ale koszta to prawie 300zł jeszcze koszta pomalowania plus koszta wysyłki mmm lepiej nie pytać .
Druga to niemiecka 117 eu ale ciezko tam z zamówieniem no za bardzo nie wiem coś maja z swoją str bo dodaje do koszyka i coś tam nie działa .
Czy ktoś ma przy swojm tolku blendę i jest jakaś Polska firma co robi ???
Ciekawy jestem waszych opinij !!!!
Aha dodam że miałem wczesniej Omegę B i płaciłem za taką blendę tylniej szybe 140zł .
Jeśli masz na myśli coś takiego to sam chętnie bym taką przygarnął do swojego no ale właśnie nie za 300zł+ lakierowanie ;/ Na allegro widziałem parę razy Tolki z tymi blendami no ale używanej się nie kupi bo pewnie klejone na klej do szyb
Nie wkładam pieniędzy w starego złoma, wkładam serce w pasję