Toledo 2.3v5

Moderatorzy: Sony, CYRULIK, Roxon40

Toledo 2.3v5

Postprzez Tohio2000 » 15 lutego 2019, o 08:26

Witam wszystkich
Posiadam od niedawna toledo 2 2.3 v5 agz kupiłem bo od pierwszego właściciela z Niemiec ma 130tys km
I stał w garażu z 3 lata poprzedni wlasciel poinformowal że toledo ma czas i problem z odpalaniem i nie działało ogrzewanie.
Ogrzewanie ogarnelem
Ale problem z elektryka lub silnikiem jak zrobiłem pierwsza trasę zaczęły falowac obroty wymieniłem i adoptowalem przepustnice wszystkie masy wyczyszczone styki przy sterownik silnika czyste rozrusznik nowy bo w starym bendix poszedł
Narazie zero błędów i dalej (czasami) faluja ogroty i co mnie martwi na wolnych obrotach tak minimalnie buja silnikiem tak jakby któryś tłok
Kompresje raczej ma dobrą bo prawie licznik zamyka
Foto poprzednich błędów
Prosze o pomoc lub poradę
Pozdrawiam
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Wysłane z mojego ATU-L31 przy użyciu Tapatalka
Tohio2000
Forumowicz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 15 lutego 2019, o 07:56
Lokalizacja: Zabrze
Ostrzeżenia: 1
Car: Toledo 1m
Engine: 2.3 v5 150ps

Toledo 2.3v5

Postprzez DzieX » 15 lutego 2019, o 14:00

Wpiszesz błędy w ross-tech wiki to będziesz miał możliwe przyczyny. A temat i tak poleci bo powinieneś dopisać się do istniejącego.
Seat Toledo r32 4wd DSG
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2304
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: BHE, M9R


Powrót do Śmietnik

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron