bartekmk, to nie są jakieś straszne przycinki, ale jest widoczne delikatne przycinanie obrazu. Mnie to osobiście irytuje. Obraz musi być płynny jak dla mnie i tyle! Skoro ja to widzę i regii to widzi to chyba nie my mamy problemy z oczyma ?
regii.kr, gdzieś Ty dodał ten zapis z jazdy w dzień, bo nie widzę ?
bartekmk pisze:a powie mi ktoś czy taki prestigio ma możliwość zachowania danego filmiku tak żeby sie nigdy nie nadpisał?
po długich testach odpowiadam że materiał nie zostanie nadpisany taki jest plus
a jest też minus że jak dojdzie do tego materiału to niestety trzeba będzie kartę usunąć bo dalej nie będzie zapisywał
Dostałem dzisiaj w prezencie wideo rejestrator mio MiVue 366. Ciekaw jestem czy ktoś miał z tym sprżetem do czynienia (lub firmą). interesuje mnie ogólna opinia. Zastanawiam się również ile zajmują nagrania, bo rejestrator nie ma pamięci wewnętrznej ani karty w zestawie i nie wiem jaka pojemność będzie w sam raz. Wiem że jedno nadpisuje się na drugim, no ale załóżmy że chciałbym mieć 1h nagrana bez nadpisania, albo i lepiej.
Różnica w cenie kart pewnie niewielka, jakbym miał kupować, to minimum 8GB Class 10. Cena w okolicach 20-30zł to nie majątek Powinna zmieścić spokojnie godzinę.