Kolego ja mialem podobna sytuację z centralnym w przednich dźwiach tylko ze on nie dawal oznak zycia... Jak otwieralem auto z pilota to otwieraly sie tylne drzwi i bagarznik a przednie nawet nie probowały reagowac nawet centralnego w nich nie było słychac. Nawet kluczyka do zamka nie moglem włozyć. Do samochodu wchodzilem przez tylne drzwi i przeciskałem sie do przodu. Ciagnąlem za klamkę i nic. Wjechalem Autem do gararzu i po godzinie z pomoca odmrazacza do zamków drzwi puściły
A jesli to nie pomorze to wez zluz tylne siedzenia i wejdz do bagarznika i popchni klape jakos do gory moze wtedy sie otworzy. Jesli to nie pomorze to odkręc ten plastik co jest na sierodku w bagarzniku (nie ten co jest na klapie) trzyma sie na 4 zaczepach i dwuch srobach krzyzakowych jesli go zdejmiesz twoim ocza ukaze sie bolec o ktory zamyka sie zamek. Wtedu w zamku bedziesz mogł popchnąc taki malutki cypek co blokuje zamek. Jak go popchniesz to zamek sie otworzy. Ale najpierw jak juz pisałem wjedz do jakiegos garazu bo moze najzwyczajniej w swiecie klapa Ci zamarzła. Zycze powodzenia.