Jako że jeszcze się nie uporałem z haczeniem biegów i ciągle szukam przyczyny znalazłem w necie fajny filmik do ustawiania cięgien przy skrzyni, może komuś się przyda
panowie szybkie pytanie w to w toledo tak jest ze sprzeglo albo skrzynia nie wiem co dokladnie chodzi strasznie tak ostro tzn jak puszcze szybciej sprzeglo to szarpie czasem slychac pukniecie. Co to moze byc ? z tego co widziałem to pod silnikiem nie ma typowej poduszki skrzyni tylko taka łapa i na koncach sa gumy.
a spróbuj np na 2biegu dodawać i ujmować gazu mocno. Albo zaciągnij ręczny wrzući jedyne albo wsteczny i delikatnie puszczaj i wciskaj sprzęgło Jak będzie stukać albo za bardzo będzie latał silnik to wybite poduchy, no chyba że masz taki luz na przegubach
hmm na przegubach to by hałasowało cały czas a to przewaznie przy zmianie biegu, dodam ze jak jade po dziurach i trzymam lewarek biegów to on pracuje razem z zawieszeniem czyli buja sie na boki pracuje góra dół czy w tolkach tak jest ? u mnie w polo wszystko sztywne nic nie lata.