Tak czytałem o tych programach m.in i o tym czeskim.
Komp by się znalazł ale brak wiedzy na ten temat. Jak się człowiek nie zna to nie ma co się za to zabierać bo można czasami narobić więcej szkody niż pożytku Też szukam kogoś z moich okolic co by to ogarnął wszystko.
''Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać.''
Szczepan, napisałeś coś o Łodzi. No ja akurat do Łodzi mam 35km od strony Piotrkowa patrząc Ale ten program gwarancji sukcesu nie daje, bo to właśnie od modułu komfortu zależy.
Jednak jak skołujesz kompa i masz kabel VAG to już połowa sukcesu. Przez program bardzo łatwo przebrnąć
Sony pisze:Szczepan, można to też zrobić czeskim programem
W tym roczniku nie można tego zrobić. Jak pisze Szczepan, ma rocznik 2001 a tym czeskim dopiero idzie od 2003r. W tych rocznikach jest tylko możliwość zrobieniem kablem pod RS232 i programem VDC pro
kornat i tu Cię rozczaruję Robiłem to Kaspollowi chyba albo komuś tam na zlocie już nie pamiętam komu Jednak dam sobie palec uciąć, że rocznik auta był ok. 2001
Z kolei w roczniku 2004 działałem i nie poszło Także temat dziwaczny i jak widać różnie z tym bywa ^^
Sony, to może wyjątek ja wszystkie auta z lat ok. 2000r. i wszystkie miały te sterowniki, które nie obsługuje czeski programik. Nawet na LC jak przeglądałem kiedyś to też nie szło w tych rocznikach.
Sony, Pracuje właśnie w delegacji w Łodzi co prawda chwilowo wolne ale jak się ruszy praca to może się jakoś zgadamy i byś mi to zrobił Tylko najpierw dowiem się jaki mam numer tego komfortu.
''Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać.''