[1M] Lampy przód Angel Eyes/Ringi

Czyli szeroko pojęte modyfikacje naszych aut.
Awatar użytkownika
CYRULIK
Zasłużony
Auto: Leon Zonki ;)
Model: Moje S 2,5

Post autor: CYRULIK »

seryjny pisze:niewie ktos czy do toledo 1l z 94 sa tez jakies ciekawe lampy chetnie bym zamontowal dodalo by to pewnego smaczku

nie ma i pewnie nie bedzie
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Awatar użytkownika
Tomas
Forumowicz

Post autor: Tomas »

No chyba, że znajdziesz jakiegoś fachurę, co dałby radę zmodyfikować serię. Podobno tak ludzie robią jak nie ma na rynku innych lamp niz seria.
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe" ;)
Awatar użytkownika
sobieraj10
Forumowicz

Post autor: sobieraj10 »

Ja też się sie przymierzam do zmiany lamp na angle eyes czarne z soczewką, abym mógł sobie xenony zzamontowć ;-) Jak ma ktos takie lampy założone to niech wrzuci fotki :-)
Awatar użytkownika
Kuman
Forumowicz

Post autor: Kuman »

sobieraj10, Ja bym odpuścił zakup takich lamp. Montowaliśmy z kolegą właśnie takie do 1M + xenon i była po prostu tragedia. Jeśli chodzi o sam wygląd na aucie to ok, może i takie czarne byłyby ładne ale to do czego służą lampy czyli świecenie było do bani. Lamp nie dało się ustawić, nie trzymały kątów, oślepiały kierowców w różnych ustawieniach. Jednym słowem wyleciały z auta po dniu :)
Także jeśli mogę coś poradzić, to nie kupuj tych lamp bo na pewno nie będziesz zadowolony z jakości światła. Inna sprawa, że lamp nie dało się założyć tak, aby nie było szczelin - auto wyglądało jak klepane u wujka Czesia w garażu.

Seryjne lampki w 1M są piękne :564:
Awatar użytkownika
Grze$iuuu
Forumowicz

Post autor: Grze$iuuu »

Dokładnie montowaliśmy takie lampki u mnie :D takiej lipy to jeszcze nie widziałem :/ chcesz lampy z soczewką to na allegro widziałem sprzedaje koleś za 1700zł chyba ( profi przeróbka seryjnej lampy na soczewkową) Albo też jest osoba co zajmuje się przeróbką naszych lamp, z tego co pamiętam cena 1800zł plus wysyłka własnych lamp do owego tunera :D Takie lampy już wyglądają jak by były ori z soczewką i świecą bardzo dobrze (takie opinie były po montażu). No i do takiej lampy wkładasz xenon helli D2S/D2R a to jest co innego niż te pseudozenki z allegro :) które posiadam u siebie ale na dniach wylatują a na ich miejsce żarówki helli.
Awatar użytkownika
Pinio Gdynia
Forumowicz

Post autor: Pinio Gdynia »

Koledzy, mam prośbe:) czy jest jakis pewny kontakt na faceta który zajmuje się tą przeróbką? czy jest wiecej osoób które z tego typu tunningu korzystały? jakieś zdjęcia?
taki piękny dźwięk, nie potrzebna Ci muzyka...
Awatar użytkownika
Maly23
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Maly23 »

nie zgodzę się bo da się założyć te lampy tak żeby szczeliny prawie były nie widoczne...widocznie jakiś marny egzemplarz mieliście z doświadczenia wiem że trzeba parę razy popróbować i dopiero zaczyna to wyglądać.jak ktoś jest zainteresowany to mam na zbyciu Dwie lampy AE Depo czarne z soczewką i z dobrym hidem bodajże philipsa.
Awatar użytkownika
Pinio Gdynia
Forumowicz

a można kupić ten czujnik do samopoziomowania?
D
DanielToledo
Forumowicz

Post autor: DanielToledo »

A ktoś wie jak to jest z homologacją takich lamp. Czy nie ma problemu z przeglądem itp?
Awatar użytkownika
Pinio Gdynia
Forumowicz

podobno rózne lampy sprzedaja z róznymi homologacjami. A jesli chodzi o przeglad to tez nie jest najłatwiejsze, spryskiwacze, samopoziomowanie...
ODPOWIEDZ