tez tak mysle....duzo tlumikow przegladalem wybralem finalowa 3 a ostateczny wybor padl na niego... Pewnie troche bedzie z nim kombinowania bo 1L ma dluga dupe i bedzie trzeba zrobic pewien maner zeby wygladalo, brzmialo i trzymalo sie zajefajnie:D
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<<
ja mam taką u siebie, tylko końcówke i chyba najlepiej do tola pasują
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
witam mam pytanko czy moglby ktos poradzic jaki tlumik basowy zakupic do tolka 1l 2.0 zeby to brzmialo jakos rasowo bo w sklepach to paly same sprzedaja i zero pojecia na ten tamet dzieki za pomoc pozdro
30 grudnia kupilem sobie Toledo z zachodu... no i jakis niemiec bawil sie w tuning, koła 17 cali zostawiam ale sportowy tlumik chce zmienic na oryginał, no i ta kratka na masce tez jest bez loga, a chcial bym tak jak bylo z fabryki bez udziwnien a moze komus sie przyda