Nic mi z tego nie wyszło ! Tylko sobie ciśnienie podniosłem ! Czytając na jedno nie zwróciłem uwagi-a mianowicie na to że wyjaśnieniu w tej książce co trzeba zrobić, poniżej pisze że i tak musze się zgłosic do serwisu bo muszą zainstalować na nowo w kluczyku jakieś kody!
[ Dodano: 2009-03-23, 14:59 ] I jak tu się nie denerwować !!!
[ Dodano: 2009-03-23, 15:13 ] A tak przy okazji po to jest forum żeby pytać lub opisywać swoje problemy ! Czy też może polega to tylko na czytaniu????????!!!!!!!!! Pozdrawiam!!!
Łysy999 pisze:A tak przy okazji po to jest forum żeby pytać lub opisywać swoje problemy ! Czy też może polega to tylko na czytaniu????????!!!!!!!!! Pozdrawiam!!!
dokładnie jesteśmy po to żeby pomagać ale ta pomoc nie polega na wielokrotnym rozwiązywaniu spraw rozwiązanych - po to jest opcja szukaj na forum
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Łysy999 nie bulwersuj się tak. Jeśli jest już jakiś temat to nie zaśmiecamy forum identycznym. Po coś ta opcja szukaj jest. Zajrzyj zresztą do regulaminu w razie wątpliwości
OK! To lepiej spytać czego tu nie ma-będzie łatwiej! A jeżeli piszecie o zaśmiecaniu forum to teoretycznie każdy to robi! Pozdrowienia! ( I nie bulwersuje się-bo to nie jest powód.Tyle tylko że zwracać komuś uwage jest łatwo ale czy robimy to wobec siebie?!)
Łysy prawda jest taka, że jeżeli zapodasz wałkowany juz temat to możesz nie uzyskać wystarczającej odpowiedzi na postawione pytanie, ponieważ ktos może wyjśc z założenia, że już odpowiadał na taki problem. Ps czy to jest Biskupiec Reszelski
Moderacja jest wtedy, kiedy ja cenzuruję, a cenzura wtedy, kiedy mnie moderują.