witam. Mam toledo z 2002r 2.3 v5 ktore mialo bliski kontakt lewym bokiem z dosyc wysokim krawznikiem i teraz pottrzebuje tylniej belki, czy moze mi ktos powiedziec czy belka z golfa IV/Bora bedzie sie nadawac do Toledo. pozdrawiam i dzieki
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 14:37 przez marcinstanek, łącznie zmieniany 2 razy.
Powinna pasować. U mnie jak robili mi przód, to obie zwrotnice pasowały idealnie od skody octavii Tam prawie wszystko jest takie samo (toledo II, octavia, golf IV, bora, audi A3) Wszysko na tej samej płycie podłogowej.
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe"
dzieki wielkie za informacje.Faktycznie nie popisalem sie, wypadaloby sie przedstawic bo to sumie moj pierwszy post, a wiec .....Marcin dziekuje bardzo za szybka i konkterna odpowiedz. pozdraiwam
marcinstanek pisze:dzieki wielkie za informacje.Faktycznie nie popisalem sie, wypadaloby sie przedstawic bo to sumie moj pierwszy post, a wiec .....Marcin dziekuje bardzo za szybka i konkterna odpowiedz. pozdraiwam
Dziś pojechałem na diagnostykę i okazało się, że tył ma złą zbieżność: -4,6 mm.
Czy, poza wymianą całej belki, istnieje możliwość skorygowania zbieżności z tyłu?
nie jestem pewien na 100% ale chyba jest taka opcja jak sie wytna rowki w piastach to może pomóc ich wymiana(kumpel tak miał i pomogło w golfie 2)nie wiem czy fachowo sie wypowiedziałem
a ciśnienie w oponach sprawdziłeś przed wiazdem na zbieżność ????
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".