Takie auta najczęściej są nie w komisach a w ogłoszeniach prywatnych poszukaj po otomoto to powinieneś znaleźć bez problemu cosik.
bartekmk, zgodzę się z tobą w pełni że silnik 1,3 jest super do takiego auta (jeździłem 500ka z tym silnikiem i naprawdę rewelacja), ale moim zdaniem do miasta na krótkie podjeżdżanie się diesla nie kupuje
Witam.
Panowie co sądzicie o NEWBEATLE ? 1.9 TDI 110 km ? Są jakieś tego modelu poważne wady i to nie to samo co POLO / GOLF ?
Co do silnika taki jest na pompowtryskach ?
marek_igor, ma racje. Tam nie było 110km.
Poza tym to to samo co golf IV wiec nie ma się co dziać. Moja kuzynka ma jeździ chwali i nic nie robi. Jedyne do czego trzeba się przyzwyczaić to do gabarytów, tzn. że od bocznych okien na szerokość musimy doliczyć kilka cm bo plastikowe nadkola trochę wystają no i to auto jest na prawdę niskie
koledzy proszę o pomoc kolegę z lublina, chodzi mi żeby obejrzał to auto, a głównie
silnik czy jest ok , nie miałem jeszcze z takim kontaktu więc niewiem jak ma chodzić itp.
czy przebieg niby 200 tys to dużo na ten silnik.
http://tablica.pl/oferta/volkswagen-gol ... da85;r:8;s:
nie chcę wsadzić się na minę bo dziwne ze ktoś założył gas i sprzedaje .
proszę o odp.
dla mnie trochę dziwne że ktoś sprzedaje samochód ze świeżo założoną instalacja gazową..... a na wielu ogłoszeniach można spotkać teksty typu PILNIE SPRZEDAM Z POWODU WYJAZDU.......
po zdjęciach widać że sporo elementów było malowanych (oczywiście przyczyna mogla być nie groźna ale pisze co jest), co do przebiegu to jeśli jest oryginalny to jeszcze kupa jazdy pod warunkiem że poprzedni właściciel(e) umieli obchodzić się z autem