Stawiam raczej na kune ktora wlazla do tlumika kuzyn mial to samo w mondeo tylko on zdolal wyciagnac zweglone zwloki.Ja mam inny problem a mianowicie mam prosbe do osoby ktora dysponuje etka bo potrzebuje dokladnego rysunku rury miedzy turbo a katalizatorem moj numer vin to VSSZZZ1LZZD144177.Z gory dziekuje za pomoclenio pisze: Rozpędzał sie dobrze tylko szarpał około 3000 tyś obr. az w pewnym momencie na 2 biegu głośno strzelił i rozerwało końcowy tłumik. Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Przepływka , turbo ?
migacz1981 pisze:Stawiam raczej na kune ktora wlazla do tlumika kuzyn mial to samo w mondeo tylko on zdolal wyciagnac zweglone zwloki.Ja mam inny problem a mianowicie mam prosbe do osoby ktora dysponuje etka bo potrzebuje dokladnego rysunku rury miedzy turbo a katalizatorem moj numer vin to VSSZZZ1LZZD144177.Z gory dziekuje za pomoclenio pisze: Rozpędzał sie dobrze tylko szarpał około 3000 tyś obr. az w pewnym momencie na 2 biegu głośno strzelił i rozerwało końcowy tłumik. Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Przepływka , turbo ?