czy jest włożone koło jedno masowe to raczej nie poznasz ale jeśli jest to chyba nie problem. A czy ma walnięty dwumas to sprawdzisz bardzo łatwo. 5 Bieg i 60km/h i pedal w podłogę - jeśli auto przyspiesza gładko bez szarpania to wszystko OK, a jeśli szarpie to sa to objawy padającego koła dwumasowego
Szymek08, niekoniecznie, moze tez stukac przy zapalaniu/gaszeniu, auto drzec na wolnych obrotach,a objawy moga roznic sie w poszczegolnych przypadkach...U kumpla przy przyspieszaniu szarpalo, i dwumas zostal, wymienione zostaly pozostale elementy sprzegla.
koledzy mam pytanie od jakiego silnika założyć koło zamachowe? szukam zwykłego nie 2 masa bo muszę wymienić u siebie a chcę go trochę zrobić na parę lat
ale jak byłem w hurtowni to koleś gadał tylko do mojego silnika mają komplet koło 1100zł a tarcza i docisk 450zł a ja chciałem kupić koło używane a resztę nowe tylko nie wiem z jakiego silnika szukać może ktoś coś przerabiał albo jakie numery tych części bo niestety brak wiedzy na ten temat