insane_rr, ja bym się nie nastawiał na rewelację za tą kasę. Mimo tego, że na szybkiej sprzedaży sprzedającemu zależy ze względów finansowych. Obejrzeć można, ale takie okazje należy z przymrużeniem oka traktować.
Pewnie, ze za ta kase i wiek auta nie ma co liczyc na rewelacje, ale chyba kupujacy jest tego swiadomy, inaczej poszedlby do salonu..Rozmowa z wlascicielem, ogledziny i ew.jazda testowa, taka kolejnosc zaproponuje, w przeciwienstwie do wiekszosci wystawionych aut wlasciciel nie ukrywa, ze auto mialo drobne przygody, np. na parkingu, co jest dla mnie normalne, podejrzany jest niski przebieg i nie wiem jak sie ma do tego interwal wymiany rozrzadu, ale moze wytlumaczenie jest w papierach widocznych na fotkach.
ps Ostatnio slyszalem ciekawostke o samochodach "bezwypadkowych", okazuje sie, ze prawie wszystkie uderzone spelniaja ta formulke, poniewaz wypadek zgodnie z definicja to kolizja z ofiara/mi smiertelnymi...Jednym slowem slowo smiec w kazdym ogloszeniu.
szymekgd, aby rozmawiać o wypadku komunikacyjnym, któregoś z uczestników musi dotknąć uszczerbek na zdrowiu na okres powyżej 7 dni, śmierć lub ciężki uszczerbek na zdrowiu (tj. utrata mowy, słuchu, wzroku, zdolności płodzenia, ciężkie kalectwa, choroba długotrwała lub realnie zagrażająca życiu).
GangstaMarc, dokladnie i informacje w mediach o mozliwosci reklamowania i zwrotu takiego auta mozna sobie miedzy bajki wlozyc, tym bardziej, ze podobno zapadl juz pierwszy niekorzystny dla kupujacego wyrok...
hm, ze zdjęć wygląda całkiem dobrze, wygląda że od osoby prywatnej. myśle że warto sie zainteresować. tylko ten spojler na klapie kwalifikuje sie do zrzutu;)