kupilem ten czujnik wymienilem go i dwa dni bylo ok a teraz znowu jest identyczny problem z uruchomieniem zimnego silnika ale i tak dziekuje wszystkim za pomoc
Pozdrawiam
Jeżeli komputer nie wyrzuca błędów to masz problem z paliwem.zobacz czy węże paliwa nie stwardniały ci przy krućcach lub masz małe pęknięcie i ci się cofa paliwo stąd problem z rozruchem po postoju auta.
mialem kiedys cos podobnego i okazalo sie blachostka poprostu zalamal sie przewod odpowietrzajacy zbiornik i robilo sie podcisninienie, zaobserwuj czy jak otwierasz zbioirnik to niezasysa powietrza ??
A jak sprawdzic ten akumulator cisnienia palwa
Dzisiaj sie biore za obejrzenie tych przeodow paliwowych i odpowietrzajach
Z gory dziekuje wszystkim za pomoc moze cos mi to pomoze
komputer nie wyrzuca zadnych bledow
I kilka razy samochod mi odp bez problemu po nocy ale zaznaczam ze to sie zdarzylo moze z 4-5 razy w ciagu ostatniego miesiaca
no wlasnie ja tez dokladnie tak mialem komputer nic nie pokazal a jak otwieralem wlew to slychac bylo syczenie jak mialem wiecej paliwa bylo w miare dobrze ale nasilao sie jak bylo go mniej
co prawda mam malo na dzien dzisiejszy paliwka ale jutro dotankuje i zobaczymy czy cos pomoze.A moze jeszcze filtr paliwa zmienic poniewaz dzisiaj sprawdzalem przewody paliwowe czy nie sa popekane koncowki i ten filterek nie wyglada za dobrze.