Witam! Chcę sobie zakupić dywaniki gumowe do auta (na sezon zimowy). Możecie coś polecić - na co uważać?? Może macie jakieś pewne źródło. Auto stoi pod domem i niestety po kilku "śnieżnych" dniach mam mokrą wykładzinę. Z tego co wypatrzyłem w necie to będę szukał takich z rynienką (rantem) dookoła.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2008, 12:48 przez AdsBot [Google], łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
ja kupiłem takie jakby z rantami dookoła gumowe dywaniki w tesco za 50zł/kpl. To są uniwersalne ale dla mnie najważniejsze było,żeby w zimie jak się błoto naniesie, to żeby zostawało tylko w obrębie wycieraczki i nie zasyfiało mi wykładziny. Dywaniki niedawno kupiłem i trochę mi wali gumą w autku, ale jak troche poleżą na powietrzu (może gorącą wodą je sparzę) to powinno być już OK
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe"
może nie mają zbyt wysokiego brzegu , ale w zupełności wystarczy i dobrze leżą.
Tez mam takie ale ten bok rzeczywiscie za niski
wprawdzie sie nie przelewa ale jak chce je wyjac tak rzeby sie nic nie wylało to juz wieksza gimnastyka
W ASO, do wyboru kilka opcji cenowych, ja zapłaciłem po rabacie poniżej 100. Są dobrze dopasowane i z otworami na korki uniemożliwiające przesuwanie. nie ma też problemu z wodą.