Może jak pisałeś, że poduchę pasażera wywaliło, to może po jakimś strzale coś się z elektryką porobiło. Przeważnie potem jak ktoś robi tolka na sprzedanie, to żeby wyglądał OK, a co jest w środku, to już ich nie interesuje. Ja miałem na dzień dobry po kupnie tolka walkę ze stukami w przodzie i okazało się, że miał strzała w prawy przedni błotnik. Błotnik zrobiony i pomalowany, ale krzywej zwrotnicy już im się nie chciało wymieniać
heh Musisz sobie go na spokojnie posprawdzać.
Ps.
Tony a co się dziwisz
hehe Na innych forach jest tak, że jak się pochwalisz autkiem, to jakiś szczyl z zardzewiałym gratem jeszcze Ciebie wyśmieje, a sporo postów i pytań zostaje bez odzewu
Jak widać poczta pantoflowa działa i ludziom podoba się charakter i klimat naszego forum
Aha jeszcze jedno. Przed chwilą sprawdzałem u siebie w tolku. Niby też mam oryginalny alarm, ale jak otworzyłem szybę, zamknąłem autko i zacząłem w środku grzebac ręką, to ani jedna czujka ultadźwiękowa mnie nie wychwyciła. Cisza, autko nawet się nie odezwało, więc uważam, że takowych czujek poprostu nie mam i jedyna rada, to kupić sobie alarm z prawdziwego zdarzenia i zamontować