[1M] Zamek drzwi

Tematy ogólno-techniczne
ODPOWIEDZ
A
ADIWWL

[1M] Zamek drzwi

Post autor: ADIWWL »

no niby można bez zamka tez nad tym myslałem ale gożej bedzie jak by pilot padał wtedy byłby problem chyba se zdecyduje jedenak na 2 klucz tyle ze na allegro sprzedaja ze stacyjka a ja bym potrzebował tylko wkładke i 1 klucz bez pilota
Awatar użytkownika
gurszczak
Zasłużony
Auto: Hyundai
Model: ix35

[1M] Zamek drzwi

Post autor: gurszczak »

nie wiem czy nie lepiej dorobic drugi kluczyk z pilotem zawsze to taniej niz wymieniac wszystko. Podputam sie znajomego w ASO moze maja gdzies lewa wkladke z kluczykiem na sprzedanie i za ile.
Pozdrawiam Gurszczak

Obrazek

Gurszczak i jego Hultaj
S
SMILE
Forumowicz
Kontakt:

[1M] Zamek drzwi

Post autor: SMILE »

Zrób bez zamków,ale miej dwa piloty. Zostaje Ci jeszcze wejscie klapą :)
A
ADIWWL

[1M] Zamek drzwi

ale jak to można zrobic bez zamka ta maskownica od tylnych drzwi pasuje
jaki jest koszt dorobienia 2 pilota?

Jak gdzies ktos bedzie miał wkładke z kuczykiem to dajcie znac ja chetnie odkupie!!!
Awatar użytkownika
Tomas
Forumowicz

[1M] Zamek drzwi

Post autor: Tomas »

ADIWWL musisz pogadać z mechaniorem jakimś dobrym. Mi coś podobnego zdarzyło się w opelku ojca. Mechanior skołował drugą wkładkę, coś tam przy niej pogrzebał i zamek chodził z tym samym kluszykiem. Nie wiem jak to się ustawia, ale najwidoczniej można ;)
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe" ;)
w
ww200
Forumowicz

[1M] Zamek drzwi

Post autor: ww200 »

Tomas1980 pisze:ADIWWL musisz pogadać z mechaniorem jakimś dobrym. Mi coś podobnego zdarzyło się w opelku ojca. Mechanior skołował drugą wkładkę, coś tam przy niej pogrzebał i zamek chodził z tym samym kluszykiem. Nie wiem jak to się ustawia, ale najwidoczniej można ;)

Wystarczy rozebrać jakąś wkładkę i pokombinować z zapadkami.Nic trudnego do roboty,ja z 3 różnych zrobiłem 3 do swojego :-D
A
ADIWWL

[1M] Zamek drzwi

no juz znalazłem da sie przełożyc sam ten wkład w zamku na nowy lub uzywany tak ze nowa będzie pasowac pod stary klucz kosztuje 160zł w a w Warszawie 260zł wjec juz wysłałem do krakowa
a
ap05

[1M] Zamek drzwi

Post autor: ap05 »

mam kłopot z zamkiem lub z wkładką. przy otwieraniu z kluczyka otwierają się moje drzwi, ale centralny nie otwiera pozostałych . cały czas też miga dioda. Nie ma tego problemu przy otwieraniu z pilota. wyjmowałem wkładkę i wszystko wygląda ok. czy ktoś miał podobny problem
T
TOMMI
Forumowicz

[1M] Zamek drzwi

Post autor: TOMMI »

Takie rzeczy ustawia sie chyba vagiem. Mozesz sobie tez zaprogramowac blokowanie drzwi po przekroczeniu 5km/h i inne takie bajery ;-)
a
ap05

[1M] Zamek drzwi

Post autor: ap05 »

Dzięki za info. Będę to sprawdzał.
ODPOWIEDZ