Ja mam u siebie taka prostokątną, jest bardzo pojemna i super trzyma u mnie akurat idealnie pasi we wnękę w nadkolu polecam.
PS. W markecie dałem a nią 29 zł wiec z allegro się nie opłaca.
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
jak wolisz, ale polecam naprawde spoko tylko nie mozna za czesto odrywać bo pozaciągasz wykładzine
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
ja tez cos podobnego mam tyle ze w lidl dałem cos koło 20zł trzyma sie super gorzej jak ja postawie na koncu bagaznika to niemoge dostac i sie trzeba z nią szarpac bo niechce rzep puścić
Dotarły do mnie te kuferki. Ścianki kuferka są w miarę sztywne. Dwa rzepy na dole i jeden z tyłu.
Trzeba będzie jednak przyczepić do ścianek bocznych bagażnika taśmy do rzepów. Przez osłony plastikowe podłoga bagażnika przy ściankach nie jest równa i jak kufer trzyma przy ściance to odstaje od podłogi.
Siema mam pytanie czy to możliwe żeby z dnia na dzień wysiadły mi OBYDWA siłowniki od tylnej klapy??? Dodam tylko że 2 dni stał na dworze ale nie było wcale wielkiego mrozu tylko śniegiem pluło. Proszę o pomoc. Może ktoś zna cenę takich siłowników???
o ile to są te amortyzatory gazowo olejowe to słyszałem ze z nimi trzeba uwazac w zimie (w sensie wolniej otwierac i zamykac klape bo czesto wysiadaja ) ale nie wiem czy to prawda