A ja powiedziałem wysyłającemu niech stara się o kasę a ja sobie kurierem ściągnę przesyłkę i mam gdzieś PP
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Roxon40 pisze: Mam zdjęcie paczki z numerem listu i napisem zwrot.
Jeżeli prawnie zajmujesz ten lokal! Na twoim miejscu, poszedłbym do naczelnika z takim dowodem i prosił o wytłumaczenie w obecności listonosza! Wiesz, dziś cię olał listonosz z paczką, jutro z listem z pinem do karty itd.itp. PP SA ma monopol na małe przesyłki. Więc czy chcesz czy nie, zawsze coś dostaniesz a właściwie powinieneś dostać!
Warto to wyjaśnić dla swojego dobra!
"Wszystka wiedza pochodzi z doświadczenia. Doświadczenie jest produktem rozumu."
Immanuel Kant
wiem jak to jest z kierownikami czy tak jak tu z naczelnikiem. Udzieli nagany słownej jeżeli wogóle jakiej kolwiek, podobnie jak na mnie klieńci składają skargi które nawet nie docierają do kierwonika nie mówię żeby gdzieś dalej do dyrektora
Dlatego mam nauczkę na przyszłość żeby lepiej dopłacić i ściągnąć sobie kurierem gdzie mogę w internecie widzieć co się dzieje z paczką a tu dla kurierów kary są duże.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Bonbini, ja bym się przejechał chętnie, ale czasu i kasy na paliwo brak.
Roxon40, mi tak kurier z UPS'a zrobił. Raz napisał, że pod podanym adresem nie mieszkam, potem że nie przyjąłem paczki (i był tam niby mój podpis), a w końcu pojechałem na bazę i odebrałem sam. Pomijając, że laptopik w ciągu 12 dni całą Polskę w paczce zwiedził...
Wracając do tematu:
Mnie wk@#$ dzieciaki na Allegro. Nie chce się czytać opisu aukcji, a potem milion głupich pytań...
I tłumaczenie, że nie widział, bo ma ciemno w pokoju.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
a mnie wkurza to, że na nic nie ma siana, pracy porządnej znaleźć nie można, a w tej co się ma to nie dość że wypłata niska to jeszcze jakieś chore zmiany się robi... beznadzieja...