Złodzieje / Kradzieże

Tematy ogólno-techniczne
S
SMILE
Forumowicz
Kontakt:

Złodzieje / Kradzieże

Post autor: SMILE »

Wczoraj zobaczyłem pękniety klosz-plastik lewego kierunkowskazu (ten mały biały). Ale jakas ciota chciała go rąbnąć,uzywajac chyba guzika od kaleson.
Pęknięty jest od krawędzi do krawędzi..

P.S. Dobrze,że mi nie chciał odgryżć końcówy wydechu,bo pewnie by zaczął od kolektorów.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2009, 10:33 przez SMILE, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Złodzieje / Kradzieże

Post autor: tony »

heh nic nie poradzisz na to chyba ze pałą bez łeb
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
S
SMILE
Forumowicz
Kontakt:

Złodzieje / Kradzieże

Post autor: SMILE »

może i typa szczeście,bo bym go zabił tą co mam przy fotelu
Awatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz

Złodzieje / Kradzieże

Post autor: maniekmc »

Weż smile załacz instrukcję wyjmowania kierunkowskazu- na przyszłość bedą wiedzieli!
[center]Obrazek[/center]
Awatar użytkownika
CYRULIK
Zasłużony
Auto: Leon Zonki ;)
Model: Moje S 2,5

Złodzieje / Kradzieże

Post autor: CYRULIK »

powinno mu sie ten kierunek w mordke wpasować, wtedy by pamietał ze nie warto ruszać nie swojej zeczy
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
d
darkghoust

Złodzieje / Kradzieże

Post autor: darkghoust »

Gdzie te piękne czasy kiedy złodziejom obcinano prawą dłoń....
A
ADIWWL

No i stało sie i mnie złodziej dopadł

Post autor: ADIWWL »

W sobote zostawiłem jak zwykle tolka pod domem ok 24 i poszedłem spac ok 2 ktos puka dzwoni okazało sie ze to policja i pytaja gdzie jest właściciel zielonego toledo wjec wychodze przed dom w tolku wszystkie szyby otwarte radia cb niema samochod otwarty najpierw popsuł zamek i sie nie dostał ale tym razem mu sie udało pier... nawet wyjąc radia cb nie umiał wyrwał kable i gruszke wjec stwierdziłem ze policja i tak tego nie odzyska wjec spisałem oswiadczenie ze nie chce sledztwa itp.
po 15 min wraca policja i 2 radiowozy dochodzeniówki i tu wielki dzięki dla sąsiada i co dziwne dla policji w przeciągu tych 15 min z pomocą sąsiada znalezli złodzieja odzyskali radio .
rodio mi zwrócili a koles jak sie okazało juz nie pierwszy raz miał problem z prawem i ch... teraz grozi do 8 lat więzienia za kradzież z włamaniem i jednego chwasta mniej oczywiście dowiedziałem sie ze mieszka 2 ulice dalej wjec jak wyjdzie to jeszcze go czeka szkoła życia
Awatar użytkownika
koti
Zasłużony
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI

Złodzieje / Kradzieże

Post autor: koti »

No to brawa dla Policji, a szczególnie dla sąsiada.
A kolesiowi :573:
Seat Toledo II, 1.9 TDI 110 KM ASV, 2000r.
Awatar użytkownika
tony
Zasłużony

Złodzieje / Kradzieże

Post autor: tony »

po prostu niespotykane :-D :-D :-D
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony
Awatar użytkownika
CYRULIK
Zasłużony
Auto: Leon Zonki ;)
Model: Moje S 2,5

Złodzieje / Kradzieże

Post autor: CYRULIK »

a myślałem że takie rzeczy tylko w erze
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
ODPOWIEDZ