![:-P](./images/smilies/003.gif)
Oczywiście możesz sprawdzić dla pewności napięcie na akumulatorze przy odpalaniu, ale miernikiem wskazówkowym nie cyfrowym.
pistol pisze:pisałem w nowym temacie ale zostałem zmuszony do pisania tu więc tu opiszę mój dzisiejszy problem. no więc dziś sobie jadę i nagle Tolek nie zareagował na gaz, na sprzęgle zgasł i koniec. zjechałem ledwo na pobocze. kręcę i nic. Pierwsza myśl że padła cewka choć wymieniłem ja w poniedziałek, a wcześniej 1,5 miesiąca temu więc kolejna cewka to byłaby przesada. ale w końcu zacząłem kręcić i odpalił (więc cewka odpada bo jak cewka pada to już na amen) mogłem go przygazować ale jak puściłem gaz to znowu zdechł. Udało mi się go odpalić dwa razy ale za każdym razem padł. Co to może być? Dzięki za podpowiedzi bo już ostatnio nie mam do niego siły.
CYRULIK pisze:pistol pisze:pisałem w nowym temacie ale zostałem zmuszony do pisania tu więc tu opiszę mój dzisiejszy problem. no więc dziś sobie jadę i nagle Tolek nie zareagował na gaz, na sprzęgle zgasł i koniec. zjechałem ledwo na pobocze. kręcę i nic. Pierwsza myśl że padła cewka choć wymieniłem ja w poniedziałek, a wcześniej 1,5 miesiąca temu więc kolejna cewka to byłaby przesada. ale w końcu zacząłem kręcić i odpalił (więc cewka odpada bo jak cewka pada to już na amen) mogłem go przygazować ale jak puściłem gaz to znowu zdechł. Udało mi się go odpalić dwa razy ale za każdym razem padł. Co to może być? Dzięki za podpowiedzi bo już ostatnio nie mam do niego siły.
pistol pisze:masz linke czy potencjometr ??[/