Czy kontrolka otwarcia bagażnika ma dodatkową funkcje i pokazuje błąd czegoś? Tak jak np. kontrolka od świec świeci gdy jest problem z silnikiem a kontrolka od ABSu świeci gdy jest niskie napięcie (np. przy zapalaniu). Miałem dziwną sytuacje że zaświeciła się w czasie jazdy pomimo zamkniętego bagażnika i przestało działać oświetlenie wewnątrz, tak jak gdyby moduł komfortu się zawiesił. Po pewnym czasie samo to ustąpiło. Drugi raz było tak samo ale na chwilę zapaliłem lampkę w podsufitce i kontrolka zgasła. Podepnę jutro wieczorem Vaga i sprawdzę co się dzieje ale chciałbym się dowiedzieć czy to ma jakiś związek czy to był przypadek.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2011, 01:27 przez spec, łącznie zmieniany 1 raz.
WITAM. WSZYSTKICH MAM TAKI PROBLEM Z MOIM TOLKIEM PRZESZUKAŁEM FORUM I NIC NIE MOGŁEM ZNALEŚĆ A MIANOWICIE CHODZI O TO ZE PODCZAS JAZDY ZAŚWIECA MI SIE KONTROLKA NA DESCE ŻE MAM OTWARTĄ KLAPE MOŻE INACZEJ LEKKO SIE ŻARZY SPRAWDZIŁEM JUŻ PRZEWODY W PRZELOTCE I SĄ CAŁE BO MYŚLAŁEM ŻE SIE GDZIEŚ TAM POPRZECIERAŁY I ROBI ZWARCIE ALE NIC TAM NIE WIDAĆ ROZBIERAŁEM TYLNI ZAMEK I TEŻ NIC TAM NIE WIDZIAŁEM DODAM TYLKO ŻE JEDEN MIKRO STYL NIE CHODZI ZAWIESZA SIE BO RAZ ŁAPIE A RAZ NIE I NIE WIEM CZY TO MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ PROSZE O POMOC BO MI SIE POMYSŁY SKOŃCZYŁY DZIEKUJE Z GÓRY ZA POMOC
Ok. dzięki już myślałem nad tym, ale nigdzie nie moge dostać tego mikro styku tylko cały zamek, już wcześniej miałem problem z tym mikro stykiem ale kontrolka mi sie nie żarzyła od jakiegoś mieciąca mam problem z tym.