hm... ja juz lece i tak nie bardzo mi pasuje o 19. a miejscowka moze byc. chyba ze zrobimy spota lączonego i o 18 wraz z grupą vw vento sie ustawimy... w razie co ja o 18 jestem na TARGÓWKU pod golym niebem. a jesli nikogo od Nas nie zobacze to postaram sie byc 19.30-20.00 WOLA PARK. jak cos ten tego moj chwilowo aktualny numer 722 215 783. pozdr
Był: Seat Toledo 1M 1,9 Tdi AGR
Jest: Opel Astra H 1,9 CDTI Z19DTH
to 19.30 ja bede w wola parku na chwile a potem na cargo jade wiec tam pewnie bede chwile po 20 na cargo moj numer 504-268-832 to jak co to dajcie znac gdzi ebedziecie dokladnie
[ Dodano: 2010-03-28, 17:31 ] ja bede ok 19.30 w wola parku samochod zostawie na parkingu tam gdzie w zeszlym tygodniu zamiescilem mape spotkania ok ;p
[ Dodano: 2010-03-29, 09:58 ] ja byłem w wol aparku ok 19,40 zostawiłem samochód tam na parkingu gdzi esi eumawialismy w zeszłym tygodniu i poszedłem polazic o 20 sie zawinołem i nikogo nie było był tylko zlot mazd:) poleciałem na cargo i tam było w pyte samochodów lecz z seatów to tylko jakiegoś na "WO" widziałem
No ja niestety nie zdążyłem bo dopiero po 22 wróciłem ;/
Za to wcześniej, w ciągu dnia się z Martinezem spotkaliśmy w Ursusie, ale zamiast fotek spędziliśmy większość czasu stojąc w korku i gadając na CB
Ostatnio zmieniony 29 mar 2010, 23:47 przez Lucas, łącznie zmieniany 1 raz.
Reszta troszkę za jasna wyszła,ale zaraz wrzucę jeszcze kilka
Trzeba będzie niebawem się ustawić na jakąś sesję.
Może się do zdjęć zjawi troszkę więcej tolków
Jak chcesz to mogę się dowiedzieć, bo kumpel ostatnio alusa prostował gdzieś w okolicach Hali Wola. Dał chyba 100 zł, a może 120, nie pamiętam dokładnie