zakupiłem wczoraj ten akumulatorek, TOPLA 12V-66Ah-570A cena nie wielka, pierwsze wrażenie całkiem dobre
elegancko kręci, a jak powiedziałem gościowi że chce centre plus 74Ah to zapytał mnie czy chce latać dziwny poniżej zdjęcie
Ja zakupiłem Centrę Futurę 72Ah i 720A no i co ważne 36 miesięcy gwarancji. Zakupu dokonałem na Allegro cena z przesyłką (za pobraniem) to 333pln wiec o cale 107pln taniej niz mi zaśpiewali a sklepie wiec długo sie nie zastanawiałem i zakupiłem. Polecam Kreci jak głupi i niech tak zostanie
A takie małe pytanie, bo nie bardzo się znam na wielkościach i parametrach a muszę wymienić i chciałbym dobrze wybrać a nie przedobrzyć. Jaka wielkość (amperaż) do 1.8 20V 125 km a i z alarmem SILICON ULITIMATE CD (jeśli to ma znaczenie)
ostatnio zakupywalem nowy akumulator i koles sprawdzal w sklepie specyfikacje i podaja ze do naszego silnika powinny byc od 58 do 63Ah i wiadomo im wiekszy prad rozruchowy to lepiej ja mam 540A wiec jak zakupisz centre 62Ah bedzie to najbardziej trafny wybor
JA bym się nie bawił w takie produkty.
Kup Centrę albo Vartę i będziesz mia spokój na lata.
Np Centra Futura ma 3 lata gwarancji.
Lepiej chyba parę dyszek wyłożyć więcej, bo i tak się koszt na lata jakby rozkłada.