hubertdrag pisze:jakim środkiem potraktować żeby usunąć starą folię z szyb
Nagrzac szybe suszarką i podcinać folie żyletka,jak sie dobrze nagrzeje to mniej kleju zostanie no i zaoszczedzisz na czasie. Pozostałości kleju usuniesz rozpuszczalnikiem,przygotuj duzą ilosc ściereczek do wycierania szyby.
krzys pisze:Ja za przyciemienie wszystkich oprucz przednej czołowej zapłaciłem po małej negocjacji 370 zł,gośc uwinał sie w 2 godziny sam bez wyjmowania szyb.
Bez wyjmowania szyb to chyba średnio to wygląda jak folia jest docięta tylko do rantów(np.na dole)
ja mam w Wwa sprawdzony warsztat jak ktoś chce to polecam www.taxiserwis.pl,mówić ze od Piotrka z toledo to bedzie jakiś rabacik...
darkghoust pisze:Dzwoniłem do zakładu w którym mój ojciec przyciemniał szyby. Koszt przyciemnienia w toledo to 280 zł (tylnia szyba, tylnie dzwi). Na hasło toledo klub polska mamy 10% rabatu. Porównując z cenami w warszawie powinno się opłacać. SUN-GRAND Salon sprzedaży:
-------------------------
W imieniu obywatela, który jest założycielem tegoż tematu chciałbym napomknąć, że oferta rabatowa dla TCP została odwołana.
-------------------------
rabat 10% dla klubowiczów toledo club polska na przyciemnianie szyb w Krakowie firma http://www.styling.krakow.pl/ polecam sam założyłem teraz mniej się nagrzewa środek polecam Marcin