Kitaj pisze:Na drugie pyt odpowiem ci tak
Głowy nie daje ale jest z wygladu to samo tylko rózni sie zatrzaskami wewnątrz
W takim razie nie będę sam kombinował. Dzięki koledze z forum " ADIWWL " mam namiary na firmę która u niego robiła zamek
HEDMET a że akurat będę w przyszłym tygodniu w Mysłowicach to podjadę i zapytam co i jak
. Wcześniej jeszcze zadzwonię i zapowiem się to może naprawią mi to na miejscu.
[ Dodano: 2011-05-04, 20:13 ]
Drążąc dalej temat
Zadzwoniłem dzisiaj do tej firmy ale gość powiedział że ma wkładki do Skody Octawi ale o ile dobrze pamięta to niby będą pasowały (ale nie był pewien w 100% co do długości wkładek). Za wymianę całej wkładki chce 150 zł za reanimację istniejącego 60 zł a ja w między czasie znalazłem taką o to aukcje
Wkładki za 50 zł mogę mieć wkładeczkę a za 100 nawet dwie. Tylko zasadnicze pytanie do kogoś kto się tym bawił czy mając jakieś zdolności manualne czy dam radę sam dostosować zapadki do własnego klucza, czy taką wkładkę ciężko rozebrać i ostatnie pytanie czy kupując wkładkę kupuje ją z tą otoczką np. w kolorze srebrnym czy mogę sobie przełożyć ze swojej wkłądki
Pozdrawiam
[ Dodano: 2011-05-05, 01:58 ]
Dla tych co mają ten sam problem co ja
Temat zapożyczony od kolegów z innego forum ale zasada działania wkładki będzie na pewno taka sama . Na kilku pierwszych stronach jest opisane jak wyczyścić wkładkę , jak dopasować do kluczyka itp.. Mam nadzieje że komuś się przyda
demontaż/naprawa wkładki