Panowie nie bądźcie tylko przewrażliwieni za bardzo tym gwizdem, ponieważ turbina sama z siebie takie odgłosy wydaje, gdy spaliny napędzają łopatki w turbinie Tak więc gwizd to normalka (szczególnie przy najwyższym momencie się ujawnia najbardziej), oczywiście w granicach rozsądku odgłos gwizduWOLF69 pisze:No to fajnie ja terz to mam, ten gwizd.
tak nie powinno być żeby aż tak to było słyszalne. Może masz dziurke w dolocie albo cos moja też tak gwizdała przed regeneracją bo dziura w dolocie była. Także lepiej sprawdz.WOLF69 pisze:czy u ciebie jest to samo jak zaczyna gwizdac to ludzie sie oglądają
No aż tak strasznie to nie powinno wyglądać U mnie gwizd w normieSony powiedz mi czy u ciebie jest to samo jak zaczyna gwizdac to ludzie sie oglądają ? Bo ja tak mam, do tej pory myslalem ze tak ma byc i nawet mi sie to podobalo ale wolalbym troche bardziej zbasowany dzwiek. Co ty na to ?
Dolot jest z o ile sie nie myle przy prawym przednim kole taka plastikowa cześć jakby rurka łącząca się z gumową i dalej idzie do interkulera.Zdjęć niestety nie posiadamWOLF69 pisze:W ktorym miejscu jest ten dolot ? Moze masz fotke czy rys ?