Spoty - region łódzki

Spoty łódzkie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sony
Administrator
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI ASV++
Kontakt:

Spoty - region łódzki

Post autor: Sony »

Ja bym się wcale nie zdziwił gdyby Młody przyjechał i Nas wszystkich zaskoczył ściemniając że miał wypadek etc. :D Nieobliczalny ten delikwent jest :) Jednak jeśli faktycznie cosik jest nie tak to duuuuuuużo zdrowia życzę :) Oczywiście wypijemy %%% ;)

==============================================
Na spocie mieliśmy nie lada atrakcje.

1. Podchody (wprowadzenie w błąd) w tym wypadku mnie w kwestii dojechania do Ady - przynajmniej sobie kawałek miasta zwiedziłem :D
2. Odstraszanie komarów specjalnym ultradźwiękowym sygnałem z telefonu Jimmiego :D
Jeden jednak uparcie do Jimmiego się przylepiał, stwierdziliśmy że był głuchy :D
3. Holowanie na czas w niesprzyjających warunkach atmosferycznych z podwójnym zerwaniem się linki :P
4. My do przodu a za nami CZARNO, czyli burza i poszukiwanie stacji.
5. Szarżowanie po mieście z wycieraczkami włączonymi na max prędkość i widocznością samochodu przed sobą. Poza tym sprawdzanie szczelności aut jadąc przez ulice zalane wodą (gdzieś tak do połowy koła)...
5. Piwko, pyszna sałatka Ady wraz z równie pysznym sosem czosnkowym Jimmiego i rozmowy kontrolowane do późnej godziny nocnej :D

FOTKI

Nie obyło się bez holowania :P
Obrazek

Nie obyło się bez piwka...
Obrazek

...i to nie jednego :D
Obrazek

Ada dzięki serdeczne za spocik i gościnę :)
JIMMY dzięki za hol :) Flacha przy next okazji :)

Dzięki serdeczne i do następnego razu w mam nadzieję większym gronie ;)
Awatar użytkownika
bartek
Forumowicz
Model: 1.9 TDI

Spoty - region łódzki

Post autor: bartek »

:-D Pogratulować spocisza.
Koleżanka się postarała - gratki ;-)
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50
www.rbauto.eu
Zapraszamy
a
ada

Spoty - region łódzki

Post autor: ada »

Ale Sony - chwila, moment - we w żaden błąd Cię nie wprowadziłam, Jimmy może powiedzieć, bo słyszał jak z Tobą gadałam. I NIGDZIE nie kazałam Ci skręcać:P La ryn go log zaprasza na wizytę:P
Bardzo Wam dziękuję za przyjazd - było naprawdę super - przynajmniej w moim odczuciu. Tacy goście to marzenie: niekłopotliwi, bezobsługowi prawie. Super:) Wielkie dzięki jeszcze raz. To do następnego spota.
Awatar użytkownika
Sony
Administrator
Kontakt:

Spoty - region łódzki

Tiaaa jasne :D Widać Ty powiedziałaś prosto przez światła a ja zrozumiałem w prawo na światłach - fakt brzmi bardzo podobnie :D Nie ściemniaj artystko jedna :D Ważne że w końcu trafiłem hehe ;)
a
ada

Spoty - region łódzki

Jedno sprostowanie: rozmowy raczej MAŁO kontrolowane, raczej bym rzekła wcale nie były pod kontrolą. Dobrze, że po 32 piwie niewiele się pamięta :-D :-D :-D
Awatar użytkownika
Jimmy
Forumowicz
Kontakt:

Spoty - region łódzki

Post autor: Jimmy »

Spot rewelacyjny, wprost brak słów do opisu. Ada "stanęła" na wysokości zadania. Było wszystko, co można było sobie wykminić. No prawie wszystko ;-) . Humor, emocje, chwile grozy, alko itd... <zygi> .
Dzięki za uznanie w sprawie sosu, polecam się na przyszłość. Sałatka Ady pierwsza liga. Cieszę się, że pogoda powstrzymała mnie przed powrotem do Łodzi w sobotni wieczór.
Sony, daruj sobie flaszkę. Cieszę się, że mogłem Ci pomóc. :mrgreen: Jesteśmy po to, aby sobie pomagać. Następnym razem zatankuj przed spotem.
Młody, Szparagb szkoda, że Was nie było. Młody wracaj szybko do zdrowia.
Zaraz wrzucę fotki, muszę je tylko obrobić.
a
ada

Spoty - region łódzki

Dzękuję Jimmy za uznanie. Trochę naginanie faktów z tym straszliwym deszczem, potopem wręcz. Też się cieszę, że było tak jak planowaliśmy w Piotrkowie - że spot dwudniowy. Młody obiecał odrobić straty w nieobecności. Jak ozdrowieje.
Acha. Mam w telefonie zapis: "stoi i czeka na ciebie". Który się przyznaje? Swoją drogą bardzo trafne i zgrabne powiedzenie. Do wykorzystania na przyszłych potencjalnych spotach :-D
Awatar użytkownika
bartek
Forumowicz
Model: 1.9 TDI

Spoty - region łódzki

Post autor: bartek »

:-D heehe, coraz ciekawiej się robi :-P
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50
www.rbauto.eu
Zapraszamy
Awatar użytkownika
Sony
Administrator
Kontakt:

Spoty - region łódzki

ada pisze:Trochę naginanie faktów z tym straszliwym deszczem, potopem wręcz.
No cóż w sumie fakt, my jechaliśmy środkiem drogi, a Ty koło krawężnika więc miałaś wody na 3/4 koła, przepraszam za pomyłkę :D :D :D

ada pisze:Który się przyznaje?
Jimmy to Ty :D ? No dobra fakt faktem, że ten tekst rzucony przeze mnie będzie na długo w naszej pamięci :D
Awatar użytkownika
Jimmy
Forumowicz
Kontakt:

Spoty - region łódzki

Post autor: Jimmy »

Było bardzo ciekawie, ale proponowałbym zostawić trochę niedopowiedzeń i nie opisywać wszystkiego.
Oto kilka obiecanych zdjęć. Jak zawsze link do picasy.
http://picasaweb.google.pl/wosik.jakub/ ... rKTntr1kwE
Pozdrawiam i dziękuję na ten weekend.
Ada ;-), Ty już wiesz co:lol:
ODPOWIEDZ