spoko nic nie wypali odkreć śrubki pod kierownicą i jak odchylisz poduchę to jest tak kostka albo inne połączenie, tylko nie przekręcaj kluczyka po odłączeniu, bo może komp. błędy złapać. Poduchę aktywują czujniki zderzeniowe wiec nie ma obaw
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
raczej nie, ale dla pewności mozesz, jak ja naprawiałęm mase w klaksonie i demontowałem poduche to nie odlaczałem
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Odłączasz akumulator, czekasz do pół godziny, odłączasz poduchę. To jeżeli np. wymieniasz manetki lub kierownicę. Wtedy nie łapie błędu bo nie ma napięcia zasadniczego na kompie. A na stałe to złapie błąd i będzie świeciła kontrolka poduchy.
witam .Mam pytanie czy w toledo 1.9 tdi 99r istnieje wyłącznik poduszki powietrznej przedniej prawej .taki np. jak w(peżocie)206.albo jaki kolwiek wyłącznik od poduszek