Panowie rozebrałem zamek na czynniki pierwsze mam zimne luty i będę to wszystko robił , lecz mam pytanie o mikro w zamku ten zewnętrzny. tam powinny być jakieś bruzdy czy jak to się zwie zeby to mogła wciskać ten cycek? coś mi się zdaje ze mam to przetarte ;/ zamieszczam link do zdjęć
Nikt normalny nie będzie pobierał zdjęć z tych linków i to jeszcze takich, w które się nie da kliknąć! W ogóle to witamy w internecie Do udostępniania zdjęć używamy imgur, photobucket itp
sorki chłopaki, zamek złożyłem lecz nie działa dosłownie nic ... pewnie coś ładnie pomieszałem pytanie tylko co. macie jakąs poradę jak robiliście to sami? mogę wstawić fotki jeśli trzeba na jakiś inny portal jak składałem zamek
Kolego w sobote chciałem to samo zrobić i wczoraj musiałem samochód oddać do szpeca od zamków, bo po złożeniu wszystkiego zatrzasnęły mi się drzwi kierowcy, a mikro sprawdziłem miernikiem i wszystkie działały ok:/
to ladnie .. u mnie jak założe zero reakcji .. jedynie coś się dzieje ze tylne drzwi prawe nagle sie same otwieraja czego nie było wcześniej . kiedy juz odłącze to jest ok.
postaram się dołączyć jakieś fotki na innym portalu.. a mam pytanie odnośnie tego dlaczego po złożeniu zamka i podłączeniu nie ma żadnej reakcji nie działa nic ;// czy moze to być wina tej plytki i ścieżek? http://imgur.com/lE0oGHt nie chciałbym kupować nowego zamka skoro ten wcześniej działał prawie idealnie..