Hehe no właśnie te tolki coś mają nie HALO ! czy ktoś z was stukaczy z prawej strony próbował wymienić poduche silnika ?? jak macie możliwość to wsadzcie inna, ewentualnie wymontujcie ją wsadzcie w imadło i ruszajcie nawet łomem i bedziecie wiedziec czy cos puknie, u mnie poducha wyglądała na zupełnie dobrą a po takiej próbie guma wyszła i stukało. Prawą strone mam zrobioną i nie stuka, walcze z lewą ale pewnie tez juz guma wylazła i coś puka.
mozę ktoś juz o to pytał ale nic nie znalazłem
gumy na stabilizator te oryginalne można dostać w normalnym sklepie motoryzacyjnym czy tylko w ASO ? i zamiast nich w razie czego jest sens założyć lemfoldera ? chyba że to on jest oryginał tak jak tuleje
najwyzej tak zrobie, tylko muszę do rzeszowa jechać najbliżej chyba, a zawieszenie u mnie zauważylem ostatnio że top wersja sport jest po kropkach na sprężynach a miałem kupować takie hehe
grzesiek92xx pisze:najwyzej tak zrobie, tylko muszę do rzeszowa jechać najbliżej chyba, a zawieszenie u mnie zauważylem ostatnio że top wersja sport jest po kropkach na sprężynach a miałem kupować takie hehe
Gumy stabilizatora mogą hałasować tylko na nierównościach. Jeśli stuka na równej drodze to raczej przeguby. Jeśli stuka też na prostych kołach to raczej wewnętrzne.