Stłuczka i dogadanie się

Luźne gadki o wszystkim
m
mariusz88
Forumowicz
Auto: 1M
Model: 2.3 v5 aqn

Stłuczka i dogadanie się

Post autor: mariusz88 »

Ja w ubiegłą sobotę miałem podobną sytuację. Stałem w kolejce na myjnię, i facet mnie lekko stukną w tył.. okazało się, że jest lekkie obtarcie, powiedziałem 300 do łapy i zapominam o sprawie, facet zaoferował 50zł więc go wyśmiałem, sprawę przedstawiłem mu następująco, albo kasa do ręki albo oświadczenie. Nie przystał na oświadczenie i nie chciał dać więcej niż 50 zł..., zadzwoniłem po policję, dostał 200zł i 6pkt a do mnie dziś dzwonił likwidator z warty proponując ugodę telefoniczną bez oględzin auta i odszkodowanie w kwocie 1100zł... :D przystałem na jego propozycję, w ciągu tygodnia kasa ma być przelana na moje konto :)
Awatar użytkownika
Dawid1992P
Forumowicz

Stłuczka i dogadanie się

Post autor: Dawid1992P »

I dobrze tak cwaniakowi, chociaz raz też miałem taką sytuacje,że wolałem dostac mandat niż dac taksiarzowi za nic 100 zł a mandatu 200, z ubezpieczalni nie dostał nic bo szkody nie było. Dobrze,ze policja zrobiła zdjęcia po zdarzeniu. Lekko go drasnołem, przy cofaniu.
m
mariusz88
Forumowicz
Auto: 1M
Model: 2.3 v5 aqn

Stłuczka i dogadanie się

Post autor: mariusz88 »

jak by nie było śladu to wiadomo ale u mnie przerysowanie lekki jest, ale przepoleruję to i nie powinno być śladu ;)
ODPOWIEDZ