Sony pisze:Lay13 z nieba mi spadłeś Właśnie miałem skrobać taki temacik or something, bo też mam do wymiany gumy na drążku poprzecznym stabilizatora i nie znam średnicy Co do wymiany owych gumek to powiem Ci że lepiej do mechanika jechać, żeby sobie nerw zaoszczędzić... Mój znajomy mechanik powiedział mi, że te gumy się cholernie mozolnie wymienia.
Mi właśnie o wymianę samych gumek chodzi że nabluzgać się przy tym idzie. Jeśli ktoś będzie wiedział cosik o średnicy gumek to napewno napiszelay13 pisze:Doczytałem gdzieś na forum że nie ma z wymianą większego problemu chociaż wydaje mi się że z gumkami będzie jazda
No i mamy odpowiedźTomek pisze:Pręt stabilizatora może mieć 21mm albo 23mm, tak że masz ten grubszy.
No to mi mechanior ściemę puścił Albo jeszcze nie miał przyjemności w Tolasie wymieniać i tak se powiedział No nic zobaczymykristof pisze:gumki stabilizatora oczywiscie wymienia sie prosto bez przesady bodajze klucz 13 potrzebny zadna filozofia , Krzys wymieniał niedawno wiec jego pytajcie
koti pisze:Zobacz co masz w kodach wyposażenia: 0AE lub 0AQ (Front stabilizer).
Jak z pomiarów wyszedł Ci 23 mm to powinieneś mieć 0AE wtedy guma 21 mm (1J0 411 314 T).
Jak się mylę to niech ktoś mnie poprawi.