Witam szukalem coś na temat ale nie ma konretów a mianowicie wymieniłem poduszki i łożyska w mc personie i problem w tym że po wymmianie w tym grzybku nie wystaje wogóle gwint z trzepienia amorka jest na równo z nakretka i nie da sie załozyc tej zasleki zrobiłem narazie jedna strone i nie wiem czy brac sie za druga bo to tak ma być czy cos zle poskładałem i cza rozbierac jeszcze raz robie to pierazwszy raz dodam jeszcze ze jak odpaliłem auto i pokreciłem kierownica to na wymienionej stronie grzybek obraca sie wraz z skretem a n starej stoi w miejscu i kiwa sie na boki
Panowie powiedzcie mi jedno. Dziś z ciekawości zaszedłem do sklepu z częściami, byłem odebrać części dla teścia, i zapytałem z ciekawości po ile są Bilstein B4 sport. I chłop mi odpowiada że nie ma takich i szczerze nie słyszał. Byłem nieco zdziwiony, zwłaszcza że MarekIgor ma takie u siebie, więc zacząłem grzebać w necie i faktycznie nie bardzo mogę takie znaleźć. Albo źle szukam albo już takich nie ma. Ktoś ma jakąś większą wiedzę na ten temat. Mam sprężyny obniżające do -50 więc jeśli B4 to są jak seria to szkoda mi kasy kłaść na nie, choć cena ich nie zabija specjalnie.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
ALe marek mówił ci przecież że gościu też nie mógł znaleźć przy nim sportów dopiero jak przyniósł numery katalogowe to znalazł i sam się dziwił że sprzedaje coś takiego jak sporty bo myslał że to zwykłe B4
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------
No właśnie coś tam wspominał. Ale na allegro też nie znalazłem nawet na stronie bilsteina.
seeker84,
To jest raczej ciężko stwierdzić
Zależy od jakości wykonania danej serii i użytkowania . Jak ktoś lubi przejeżdżać po garbach przy 60 km/h lub wjeżdżać na krawęzniki na 3 biegu to nie wrózę zbyt długiego użytkowania .
Zresztą w rożnych regionach polski są rożne drogi ...
Jeśli robisz rocznie 20 tys km to śpij spokojnie na trochę Ci wystarczą
Robię około 15 tyś
A szykuję się powoli na wymianę i chciałbym kupić jak najlepsze.
Wcześniej pisałem, że raczej będę celował w Bilstein B6, chyba, że ktoś podsunie jakąś inną dobrą firmę.