Ja wożę Unidena 520 XL + antenka President Misouri 80 cm. Jak dla mnie wystarcza 10 Km łapie na spokjnie. Natomiast Mój ojciec wozi tą samą antenę z tym że ma radio Presidenta Johny II spisuje się lepiej być może że ma antenkę wyżej niż ja bo jeździ Kangoo
Ja od roku używam popularnego Unidena Pro 520 XL połączonego z anteną Sirio ML-145.
Ani razu nie miałem problemu z odbiorem, a samo radio jest bardzo intuicyjne w obsłudze
witam
ostatnio zakupilem sobie zestaw radyjko MIDLAND ALAN 102 + antena SIRIO OMEGA 27
jestem zupełnym laikiem jeśli chodzi o sprzęt SB co sadzicie o takim zestawie jezdze tylko po trójmiescie i co jakis czas udaje sie do teściow w okolice braniewa czyli jade "7" co do zakupu kierowalem sie raczej budżetem
A co myślicie o Alanie 78, TTI TCB770, ewentualnie Intek M790? Ma to być w miare nieduże i troche wyposażone radyjko. Do tego bym dokupił np. hustlera ic100 albo sirio ml145, co wy na to?
Podpowiedzcie mi co zakupić jako że w dniu wczorajszym ktoś mi uciął antenkę i tyle co ją widziałem aczkolwiek nie szkoda mi anteny tylko autka bo przy okazji pier....... porysował dach co mnie już zirytowało strasznie ,postanowiłem sprzedać radyjko bo musi być jakieś pechowe już 2 raz próbowano mi je ukraść ale do rzeczy szukam jakiegoś zestawu w granicach 350-450zł ważne żeby antena miała ponad 1m i podstawę magnetyczną radyjko musi mieć asc dobrze żeby nie było to tti nie byłem zadowolony z tej firmy co wybrać??