jak jest elektrycznie sterowane to i są podgrzewane, a zeby tej pasty nie było widać to sie robi patent z tśmą, naklejasz dwa kawałki dopasowywująć do grubości grzałki i wypełniasz luke miedzy taśmami, zrywasz taśme i gotowe prawie nie widać
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Witam, czy to mozliwe ze przy duzym skoku temp. z mrozu -7 do cieplego garazu pekla szyba? mam z pod uszczelki wychodzi mi peknieta kreska, - a samochod mial dzis wymieniany rozrząd i poduszke pod silnikiem - ta taka jak by maly amortyzator i czy przy tym zdejmuje sie maske? albo cos? bo nie wydaje mi sie ze to moja wina, szczegolnie ze tego nie widzialem -- pekniecie po stronie pasazera) to przed wjazdem do garazu nic nie widzialem, a mechanik mnie odwozil do domu, wiec jechalem po stronie pasazera
Nie zdejmuje się maski. Jednym słowem masz problem... na pocieszenie Ci powiem, że mi też pękła na początku zimy... i nawet nie wiem kiedy. Koło maja będe wymieniał koszt około 400-500zł (szyba + robocizna) oczywiście szyba nieorginalna koszt orginalnej jak dzwoniłem do ASO coś koło 750-800zl
AHF seria (122Km@246Nm) + Lightowy chip by Ali (137Km@297Nm)
teraz jak są mrozy a jest pękniecie na szybie czołowej to peknięcie może się powiększac ja tak miałem kiedyś w golfie o przeglądzie zapomnij a i co byś na "blue system" nie trafił bo dowód rejestracyjny zabiorą