2 kola za body kita sie nie oplaca ja teraz tolka na allegro wystawialem za niecale 3500 i ludzie dzwonia i pytaja sie ile zejde na dol, albo dzwoni taki pajac i mowi ze daje mi 2500 i go zabiera. no jak nie sprzedam tolka do 28.02 to wpadne tolkiem a jak sprzedam to innym autkiem chyba sei nie obrazicie. oczywiscie kupie znowu tolka za jakis czas ale jakiegos konkretnego cos takiego-> http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
nie no ten bodi kit to jakbym widział wiesniaka jakiegos obok bez obrazy oczywiscie ale ten niebieski do kitu .takie jest moje zdanie lekki body kit jeszcze jkies progi <cho wole moje GT> dokładka na tył i przód moim zdaniem by starczył
[ Dodano: 2009-02-11, 10:37 ] witam dowiedziałem sie ze w legnicy koledy moi z klubu XX wpadli na pomysł by organizoac spoty organizowane co niedzielę na parkingu galerii GWARNEJ o godz. 19:30 serdecznie zapraszamy wszystkie marki samochodów
Co Wy chcecie unikalne auto, tył Alfa Romeo z wydechem z Lamborgini, przód jedyny w swoim rodzaju, lustereczka M3, tylne drzwi bez klamek Jadąc takim autem na pewno zwracałoby się na siebie uwagę, noo niekoniecznie w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Laminatom i ulepom stanowczo nie ! Ale jak ktoś lubi...
w sumie racja. czyli teraz tak kiedy jakis nastepny spocik panowie? aha i powiedzie mi czy moge sie zjawic innym autkiem poniewaz seata juz sprzedalem.