Chciałem go wymienić sam mikrostyk bo widziałem na allegro ale do drzwi ,ale to jest zalane i to lipa
[ Dodano: 2013-07-10, 22:32 ] tak mam zamknięty ona tylko żarzy podczaj jazdy i na postoju ,nieraz też ale dziwne jest to bo nieraz nie świeci jak by było wsZystko ok i to strasznie mnie denerwuje
Spróbuj psiknąć w tą kostkę co wpina się ją do wtyczki od bagażnika. Może tam coś nie trybi... Ew. wyjmij tą szarą wkładaną część, gdzie jest ten ew. mikrostyk i obadaj jak to wygląda. Tam nie ma nic skomplikowanego na dobrą sprawę.
ale chodzi ci o ten zamek co sie wkłada kluczyk ,tam są tez mikrostyki czy ten co sie zatrzaskuje?bo ja sie teeraz pogubiłem,sle tak i tak dzisiaj wszystkie kostki przelece dzięki zabaczymy czy coś to dało jak coś to dam znać wielkie dzięki
Odświeżę kotleta i spytam...
Dzisiaj zobaczyłem jak moja kobieta otworzyła bagażnik,a ja siedziałem w środku i kontrolka się nie zaświeciła i krzyczy,że nie ma światła,wcześniej nie było problemu. Czy również mikro styki mogą być problemem?
[ Dodano: 2013-12-26, 20:05 ] No i lipa,styki były idealnie czyściutkie,ale mimo to przeczyściłem i dalej nie świeci kontrolka + oświetlenie bagażnika,co dalej??