Wyjmij radio i zobacz czy masz pamięć podłączoną do napięcia stałego tzn, żółty kabelek zwarty z czerwonym jesli tak to rozłącz je i sprawdz czy brzęczek działa. jeśli tak to powinno sie dać zakodować kluczyk
misiekbig, czyli jeśli na chwile odłączę radio to tez powinien działać brzęczyk i powinno się dać zakodować pilota ? a jak rozłączę czerwony z żółtym jak je później podłączyć ?
“Z jaką maksymalną prędkością można przejechać ten zakręt? Z każdą…” (Sobiesław Zasada)
Jesli to ten sam problem co u mnie Powinno działać ale jak znów podłączysz radio to pilot przestanie działać wieć i tak bedziesz musiał rozłączać kabelki. A połączysz je spowrotem tak samo jak byly połączone nic trudnego.
Panowie, pilnej pomocy szukam. Dzisiaj idę do auta, otwieram biletem, a tu tylko bagażnik się otwiera. Otwieram kluczykiem drzwi kierowcy, a tu tylko one się otwierają. Gdy odpalę auto, centralny otwiera pozostałe drzwi. Zamykanie także nie działa. Szyby elektryczne działają tylko przyciskiem na danych drzwiach, nie da sie z panelu kierowcy sterować innymi szybami, tylko tą kierowcy. Nie działa także elektryczne sterowanie lusterek. Padł moduł komfortu, czy rozprogramował?
Witam, mam taki problem. Jadę sobie samochodem, raz działa podswietlenie przyciskow w drzwiach a raz sie wyłącza i kiedy podswietlenie nie dziala, panel u kierowcy nie steruje szybami pasażerów ale w każdych drzwiach z osobna mozna otworzyc i zamknać szyby przyciskiem ktory znajduje sie w danych drzwiach. Rowniez czasem centralny otwiera mi tylko drzwi kierowcy a po jakims czasie dopiero reszte. Wymienilem mikrostyk i jest on juz dobry ale problem pozostał. Tak jakby jakas kostka gdzies nie stykala ale sprawdzilem wszystko miernikiem i prad przechodzi juz zupelnie zgupialem. Czy moze być coś nie tak z modułem komfortu?