Znajomy w salonie Skody do Octavi kupił przepustnice (kompletna) za niecałe 1500zł Więc skąd ta cena na allegro za nową? Czy to jakiś Chiński wynalazek, czy też w servisie zagalopowali się
Ostatnio zmieniony 19 maja 2010, 09:18 przez Sensis [Crawler], łącznie zmieniany 1 raz.
w tym tygodniu zostałem niestety zmuszony do zakupu własnie czegoś takiego. przepustnica w moim aucie odmówiła posłuszeństwa, a bardzo zależało mi na czasie i zamówiłem właśnie taka przepustnicę na Allegro. zrobiona jest dość solidnie, osobiście nie zauważyłem różnicy z ta fabryczną,poza napisami oczywiście. jeżdże z nią od dwóch dni ijak dotąd żadnych problemów z eksploatacją. zastanawiam sie jaka będzie jej żywotność.
Powiem szczerze, że za bardzo nie jestem przekonany co do jakości takiej przepustnic! Mogę się mylić, i to było by najlepszą alternatywą na przyszłość dla innych zmuszonych do zakupu takiego wynalazku...
Ciekaw jestem jak długo będzie działać ? No i za ile dokładnie kupiłeś
również mnie zastanawia jak długo da sie na niej jeżdzić. jak dotąd spisuje sie bez zarzutu. byłem zmuszony do jej zakupu bo ta w aucie odmówiła posłuszeństwa na dwa dni do wyjazdu na wakacje. rozważałem zakup oryginalnej używki ale z racji małej ilości czasu nie było miejsca na pomyłki. innego wjścia nie niałem. kosztowała mnie trzy stówy.
pingpong pisze:również mnie zastanawia jak długo da sie na niej jeżdzić. jak dotąd spisuje sie bez zarzutu. byłem zmuszony do jej zakupu bo ta w aucie odmówiła posłuszeństwa na dwa dni do wyjazdu na wakacje. rozważałem zakup oryginalnej używki ale z racji małej ilości czasu nie było miejsca na pomyłki. innego wjścia nie niałem. kosztowała mnie trzy stówy.
pingpong pisze:Przejechałem z nią jakieś 3 000 kilometrów i jak dotąd nie widać żadnych niepokojących objawów.
Jestem ciekaw jak kolega pingpong wypowie się w dniu dzisiejszym na temat zakupionej przepustnicy ??? Jak działa i czy przede wszystkim jest wszystko w porządku