linka prędkościomierza

Wszystko o silnikach benzynowych

Moderatorzy: remiq, Robo, Sony, CYRULIK, Roxon40, peter174

linka prędkościomierza

Postprzez adrian2347 » 22 maja 2017, o 23:30

Witam mam toledo 1 wypiela mi się linka z prędkościomierza i nie wiem jak ja tam zamontować licznik mam na wierzchu wkładam linkę do środka i ona mi wyskakuje z powrotem przy wkładaniu licznika na miejsce .Jest tak luźno wsadzona nic ja tam nie blokuje może ktoś zmieniał i wie jak to zrobić był bym wdzięczny
Załączniki
6a70281c456691d1007c0ea5bad7.jpg
Dodam ze mam taki prędkościomierz i taka linkę
DSC_1311.jpg
Dodam ze mam taki prędkościomierz i taka linkę
adrian2347
 

linka prędkościomierza

Postprzez Bartek26 » 23 maja 2017, o 13:59

jak dobrze wlozysz to nie wypadnie , trzeba poprobowac
Skill.... You can't buy it ....
Avatar użytkownika
Bartek26
Forumowicz
 
Posty: 589
Dołączył(a): 22 grudnia 2013, o 22:27
Lokalizacja: Żary
Car: Octavia RS
Engine: 1.8 20VT

linka prędkościomierza

Postprzez Sony » 23 maja 2017, o 17:01

adrian2347, Obrazek

Czas operacyjny: 24h
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6708
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

linka prędkościomierza

Postprzez irocket » 23 maja 2017, o 23:40

Ja też dobrze włożyłem ostatnio (nie wypadła), ale po 15km przestał się kręcić prędkościomierz. Pewnie rozpięła się w podszybiu ;)
Avatar użytkownika
irocket
Sponsor
 
Posty: 1060
Dołączył(a): 3 sierpnia 2013, o 12:46
Lokalizacja: Rzeszów / Krosno
Car: Seat Toledo 1L
Engine: 1.9TDi 1Z


Powrót do Benzyna

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron