DYNO DAY Fabryka-Mocy

Spoty podkarpackie

Moderatorzy: Sony, CYRULIK

Postprzez bartek » 11 kwietnia 2012, o 21:18

DanielFM napisał(a):Hahaha to napisz mi może
ilu masz chętnych
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50
www.rbauto.eu
Zapraszamy
Avatar użytkownika
bartek
Sponsor
 
Posty: 2115
Dołączył(a): 4 listopada 2008, o 22:12
Lokalizacja: Olsztyn
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI

Postprzez szymekgd » 11 kwietnia 2012, o 21:49

Szymek08 napisał(a):Z hamownią 1900zł (pomiar przed 200zł + 1500zł program + pomiar po 200zł) Żartuję oczywiście ;-)


Na jakims forum widzialem ceny z konca zeszlego roku i nie bylo tragedii.

DanielFM napisał(a):Hahaha to napisz mi może na jakiej hamowni? Jak ktoś woli pomiar na hamowni DynoProject za 100zł to nie mam pytań :-)


I dyskusja o tym tez byla, ciekawi mnie co sie zyskuje? Bardziej wiarygodny wynik, satysfakcje, ze shamowalem auto na najnowoczesniejszej w EU hamowni (db pamietam?) czy jeszcze cos innego?
Michal
szymekgd
Sponsor
 
Posty: 4280
Dołączył(a): 27 lipca 2010, o 14:22
Lokalizacja: Gdynia
Car:
Engine:

Postprzez DanielFM » 11 kwietnia 2012, o 22:23

I dyskusja o tym tez byla, ciekawi mnie co sie zyskuje? Bardziej wiarygodny wynik, satysfakcje, ze shamowalem auto na najnowoczesniejszej w EU hamowni (db pamietam?) czy jeszcze cos innego?

Najnowocześniejszą hamownie w EU mamy w Lublinie, MAHA MSR500, w Rzeszowie działamy na MAHA LPS3000.
Maha to Maha jak to się mówi po prostu pokazuje najprawdziwszą prawdę i nie zamierzam rozwijać wypowiedzi, bo jest to temat rzeka :lol:

A chętnych na promocyjny pomiar nie brakuje ;-)
http://fabryka-mocy.com/
Chiptuning, Modyfikacje, Diagnostyka, Serwis, Hamownia Maha 4x4 Lublin, Rzeszów
Układy wydechowe Milltek, oleje MOTUL
Avatar użytkownika
DanielFM
Forumowicz
 
Posty: 14
Dołączył(a): 7 stycznia 2012, o 21:57
Lokalizacja: Nałęczów
Car:
Engine:

Postprzez bartekmk » 11 kwietnia 2012, o 22:28

nie wiem po co w ogole robic pomiar jesli sie nie robi modyfikacji..
Avatar użytkownika
bartekmk
Sponsor
 
Posty: 1668
Dołączył(a): 5 marca 2011, o 21:55
Lokalizacja: Katowice
Car: Seat Toledo 1M
Engine: ASV++

Postprzez marek_igor » 12 kwietnia 2012, o 05:45

bartekmk napisał(a):nie wiem po co w ogole robic pomiar jesli sie nie robi modyfikacji..


żeby sprawdzić, czy zdrowa seria, albo czy poprzedni właściciel aby już nie dokonał modyfikacji żadnych
"... co zbudowała Alfa to nie samochód, to co Alfa zbudowała to 4 metry sztuki" J. Clarkson
Avatar użytkownika
marek_igor
Sponsor
 
Posty: 2000
Dołączył(a): 29 września 2011, o 06:32
Lokalizacja: Niepołomice
Car: Alfa 166
Engine: 2.4 jtd

Postprzez bartekmk » 12 kwietnia 2012, o 17:34

no i dalej to nie ma sensu. zeby sprawdzic czy zdrowa seria nie trzeba hamowni. tymbardziej do tego czy sa modyfikacje robione. koniec spamu, kto chce niech hamuje.
Avatar użytkownika
bartekmk
Sponsor
 
Posty: 1668
Dołączył(a): 5 marca 2011, o 21:55
Lokalizacja: Katowice
Car: Seat Toledo 1M
Engine: ASV++

Postprzez Kaspoll1988 » 16 kwietnia 2012, o 15:15

Ja z hamowałem mojego Tolka z czystej ciekawości bo nalatane ma już troszke. i winik był zaskakujący.

bartekmk, ty masz serie czy po programie??
Kaspoll1988
Sponsor
 
Posty: 1933
Dołączył(a): 21 czerwca 2010, o 16:52
Lokalizacja: Dobczyce
Car: Seat Leon 1P
Engine: 2.0 TDI

Postprzez Wyplosz » 16 kwietnia 2012, o 15:40

Kaspoll1988, jest program zobacz na pierwszej stronie opisu auta
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym :D
Avatar użytkownika
Wyplosz
Forumowicz
 
Posty: 868
Dołączył(a): 11 czerwca 2010, o 12:01
Lokalizacja: Krosno / Rzeszów / Stalowa Wola
Car: TOLEDO 1M
Engine: AGZ

Poprzednia strona

Powrót do Podkarpackie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron