[ALL] VAG CAN+K Commander

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, gurszczak, Roxon40

[ALL] VAG CAN+K Commander

Postprzez DzieX » 3 lipca 2016, o 01:12

Próbuję się połączyć z autem tym progsem przy użyciu mojego kabla RS232 (KKL). Pobrałęm CAN+K Commandera w wersji 1.4. Przy pierwszym odpaleniu program coś doinstalował, jednak nie mogę się połączyć z niczym. Czy ktoś przerabiał ten temat?

// edit

Chyba miałem złą wersję http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 80#7123080
Seat Toledo 3.2 V6
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2158
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R

[ALL] VAG CAN+K Commander

Postprzez vwir » 3 lipca 2016, o 07:53

A masz kabel do Commandera? Ja mam do niego inny kabel. Ze zwykłym kablem na RS232 mi nie działał.
Avatar użytkownika
vwir
Sponsor
 
Posty: 2781
Dołączył(a): 20 listopada 2009, o 10:58
Lokalizacja: okolice Krosna
Car: DS5, Leaf
Engine: 2.0HDI, EE

[ALL] VAG CAN+K Commander

Postprzez Sony » 3 lipca 2016, o 16:04

Mi z kablem pod COMa śmiga bezproblemowo ;-)
Pakiet TS on board : )
Obrazek
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6705
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

Re: [ALL] VAG CAN+K Commander

Postprzez DzieX » 4 lipca 2016, o 02:00

vwir napisał(a):A masz kabel do Commandera? Ja mam do niego inny kabel. Ze zwykłym kablem na RS232 mi nie działał.


Nie, zwykły RS232. Progs już śmiga.
Seat Toledo 3.2 V6
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2158
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R


Powrót do Diagnostyka VAG

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron