[ALL] VAG CAN+K Commander

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, gurszczak, Roxon40

[ALL] VAG CAN+K Commander

Postprzez DzieX » 3 lipca 2016, o 01:12

Próbuję się połączyć z autem tym progsem przy użyciu mojego kabla RS232 (KKL). Pobrałęm CAN+K Commandera w wersji 1.4. Przy pierwszym odpaleniu program coś doinstalował, jednak nie mogę się połączyć z niczym. Czy ktoś przerabiał ten temat?

// edit

Chyba miałem złą wersję http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 80#7123080
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2124
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R

[ALL] VAG CAN+K Commander

Postprzez vwir » 3 lipca 2016, o 07:53

A masz kabel do Commandera? Ja mam do niego inny kabel. Ze zwykłym kablem na RS232 mi nie działał.
Avatar użytkownika
vwir
Sponsor
 
Posty: 2766
Dołączył(a): 20 listopada 2009, o 10:58
Lokalizacja: okolice Krosna
Car: DS5, Leaf
Engine: 2.0HDI, EE

[ALL] VAG CAN+K Commander

Postprzez Sony » 3 lipca 2016, o 16:04

Mi z kablem pod COMa śmiga bezproblemowo ;-)
Pakiet TS on board : )
Obrazek
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6694
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

Re: [ALL] VAG CAN+K Commander

Postprzez DzieX » 4 lipca 2016, o 02:00

vwir napisał(a):A masz kabel do Commandera? Ja mam do niego inny kabel. Ze zwykłym kablem na RS232 mi nie działał.


Nie, zwykły RS232. Progs już śmiga.
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2124
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R


Powrót do Diagnostyka VAG

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron