[ALL] Odczyt eeprom

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, gurszczak, Roxon40

[ALL] Odczyt eeprom

Postprzez 19misiek88 » 13 czerwca 2015, o 23:04

Witam

Czy jeżeli w trakcie odczytywania eeprom musialem zresetować laptropa moglo to coś uszkodzić ??
19misiek88
Forumowicz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 29 sierpnia 2014, o 22:44
Lokalizacja: Mielec
Car:
Engine:

Postprzez Sony » 13 czerwca 2015, o 23:15

19misiek88, w trakcie odczytywania to nie powinno się nic stać. Gorzej jeżeli byś chciał go wgrać or something i wtedy nastąpiłby restart lapka :P
Pakiet TS on board : )
Obrazek
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6708
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

Postprzez 19misiek88 » 13 czerwca 2015, o 23:19

Tak mi się własnie wydawało

Ale przestraszyłem się jak po tym zapaliły mi się kontrolki ABS i ESP a VAG wykroczył z błędem o komunikacji z licznikami ("instruments") niestety nie spisałem sobie numeru błędu i zauważyłem ze akumulator mi padał i teraz go ładuje
19misiek88
Forumowicz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 29 sierpnia 2014, o 22:44
Lokalizacja: Mielec
Car:
Engine:

Postprzez Sony » 14 czerwca 2015, o 10:53

19misiek88, a czy problem z kluczykami masz właśnie po tej akcji z odczytywaniem eepromu :P ?
Pakiet TS on board : )
Obrazek
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6708
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

Postprzez 19misiek88 » 14 czerwca 2015, o 11:12

nie
Problem miałem wcześniej i chciałem wyłączyć Immobilaizer przy pomocy vag commander
19misiek88
Forumowicz
 
Posty: 11
Dołączył(a): 29 sierpnia 2014, o 22:44
Lokalizacja: Mielec
Car:
Engine:


Powrót do Diagnostyka VAG

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron