[ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, gurszczak, Roxon40

[ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez DzieX » 3 listopada 2017, o 23:14

A lite to nie jest przypadkiem pełna wersja? Bo już zgłupiałem.
Seat Toledo 3.2 V6
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2149
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R

[ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez Logistyk24 » 4 listopada 2017, o 07:00

Niestety nie jest. Pisze nawet "License status : unregistered/sharewate. Register here: Ross-Tech.com". Przekopałem dziesiątki stron w poszukiwaniu cracka ale nieskutecznie - większość trojany, strach ściągać.
Logistyk24
Forumowicz
 
Posty: 14
Dołączył(a): 16 kwietnia 2016, o 19:19
Lokalizacja: Łódź
Car: Seat Toledo 1.6 1M
Engine: 1.6 BCB

[ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez Logistyk24 » 5 listopada 2017, o 09:04

Podbijam swoje pytanie. Czy posiada ktoś pełną wersję VCDS Lite 1.2 lub cracka do wersji okrojonej ?
Logistyk24
Forumowicz
 
Posty: 14
Dołączył(a): 16 kwietnia 2016, o 19:19
Lokalizacja: Łódź
Car: Seat Toledo 1.6 1M
Engine: 1.6 BCB

[ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez Sony » 5 listopada 2017, o 12:29

Poszło PW.
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6706
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

[ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez Logistyk24 » 5 listopada 2017, o 17:59

Dzięki Sony. Wszystko śmiga aż miło :) :564:

EDIT:
Z tego co widze to nie da rady odblokować radia fabrycznego VCDS-em. Macie kogoś kto to ogarnia? W ASO zaśpiewali 85zł a nie mam kodu... Szukałem czy nie jest zapisany na wewn. stronie radia/ zapalniczki etc.
Logistyk24
Forumowicz
 
Posty: 14
Dołączył(a): 16 kwietnia 2016, o 19:19
Lokalizacja: Łódź
Car: Seat Toledo 1.6 1M
Engine: 1.6 BCB

[ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez vwir » 6 listopada 2017, o 17:39

Nie sądzę, żebyś znalazł kogoś, kto to zrobi za wiele mniej niż 85PLN. Niestety, ale w aurze konieczne jest podpięcie się bezpośrednio pod kość w radiu i zrobienie zrzutu pamięci.
Avatar użytkownika
vwir
Sponsor
 
Posty: 2779
Dołączył(a): 20 listopada 2009, o 10:58
Lokalizacja: okolice Krosna
Car: DS5, Leaf
Engine: 2.0HDI, EE

[ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez HIERO1 » 9 listopada 2017, o 20:50

Witam .Mam ten sam problem co Logistyk24......na Lite mogę tylko kody pokasować....czy mogę u kol. Junior Admin też przysępić na pw. Z góry Dzieki :564: .
Mam wozidło z ASV 1.9 i chroniczny brak mocy na wolnych obrotach , przy wyższych biegach......a moduł silnika poza zasięgiem :567: :562: Pozdrawiam.
HIERO1
Świeżak
 
Posty: 2
Dołączył(a): 9 listopada 2017, o 20:19
Lokalizacja: Wałcz (Zachodniopomorskie)
Ostrzeżenia: 1
Car: seat toledo
Engine: 1.9 TDI ASV / 1.4

Re: [ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez myszazwc » 9 listopada 2017, o 22:31

Sony ty tego loadera do vcdsa masz czy coś innego?
No przecież nikt nie obiecywał nam że będzie łatwo
Avatar użytkownika
myszazwc
Sponsor
 
Posty: 258
Dołączył(a): 19 listopada 2016, o 19:07
Lokalizacja: Zwierzyniec
Car: Seat toledo 1M
Engine: 1.6 16v AUS

[ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez Sony » 9 listopada 2017, o 22:58

Nie, mam zwyczajną działającą pełną wersję bez loaderów. Tylko antywira przed instalacją trzeba wyłączyć. Łapcie: KLIK
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6706
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

Re: [ALL] Interfejs diagnostyczny VAG

Postprzez myszazwc » 9 listopada 2017, o 23:57

Podziękował
No przecież nikt nie obiecywał nam że będzie łatwo
Avatar użytkownika
myszazwc
Sponsor
 
Posty: 258
Dołączył(a): 19 listopada 2016, o 19:07
Lokalizacja: Zwierzyniec
Car: Seat toledo 1M
Engine: 1.6 16v AUS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Diagnostyka VAG

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron